PRVA IZJAVA LAZIĆEVE SUPRUGE NAKON POROĐAJA: Otkrila kako je protekao POROĐAJ, svi detalji iz bolnice!


IZVOR: Republika/O. B. - 06.10.2024 | 19:34


Ova vest je razveselila mnoge obožavaoce Darka Lazića, koji su mu uputili čestitke i najlepše želje za novu ulogu u životu.

Foto: ST/Nemanja Pančić
PRVA IZJAVA LAZIĆEVE SUPRUGE NAKON POROĐAJA: Otkrila kako je protekao POROĐAJ, svi detalji iz bolnice!

Danas je veliki dan za pevača Darka Lazića i njegovu suprugu Katarinu, jer su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Srna. Iako pevač nije mogao da bude uz suprugu prilikom porođaja zbog zakazanog nastupa, Katarina je izjavila da se oseća odlično, dodajući da je osećaj nestvaran, a mala Srna baš onakva kakvu je zamišljala.

Ovo je prvo dete za Katarinu, dok Darko već ima ćerku Lorenu iz prethodnog braka sa Anom Sević, kao i sina Alekseja iz veze sa Marinom Gagić. Nedavno su se oboje osvrnuli na odnos sa Darkovom bivšom suprugom Anom Sević, ističući da se čuju svakodnevno i da im je interes njihove ćerke nabitniji.

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

 

"Super se osećam, sve je prošlo kako treba. Osećaj je nestvaran, a Srna baš onakva kakvu sam je zamišljala. Darko je rekao da nas voli i tražio je da je vidi, obzirom da je bila u mom naručju kad sam ga pozvala" - prva je Kaćina izjava nakon porođaja za Blic.


Katarina je otkrila da se lepo druže sa Darkovom bivšom suprugom i da je njihova ćerka Lorena najsrećnije dete na svetu trenutno, naglašavajući da im je interes deteta najvažniji. Darko je dodao da je važno imati dobar odnos sa bivšom suprugom, te da su "zapušili usta svima" i da šalju ispravnu poruku.

Foto: Skymusic

Darko Lazić i Katarina Lazić

 

"Ljudi treba da se ugledaju na nas. Stvarno je jako lepo imati dobro odnos sa bivšom suprugom. Mi se toliko lepo družimo, Lorena je najsrećnije dete na svetu trenutno, nama je to najbitnije. Dete je najbitnije. Zapušili smo usta svima. Šaljemo ispravnu poruku", poručio je on za "Blic".

BONUS VIDEO: