ŠOK REACKIJA BIVŠE DARKA LAZIĆA NAKON ŠTO JE DOBIO DETE: Momentalo se OGLASILA kada je čula VESTI!


IZVOR: Republika/P. R. - 06.10.2024 | 20:20


Sin Marine Gagić i srpskog folkera dobio je sestru!

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/gagicmarina
ŠOK REACKIJA BIVŠE DARKA LAZIĆA NAKON ŠTO JE DOBIO DETE: Momentalo se OGLASILA kada je čula VESTI!

Darko i Katarina Lazić danas su postali roditelji devojčice Srne. Kako prenose domaći mediji, porođaj je prošao u najboljem redu, a mama i beba se osećaju dobro. Nakon bivše supruge, pevačice i voditeljke Ane Sević, i folkerove majke Branke, ovim lepim povodom oglaslla se Lazićeva bivša verenica, Marina Gagić, sa kojom ima sina Alekseja.

Naime, Marina je izjavila da je u kontaktu sa Darkom, koji je presrećan zbog prinove, te izrazila da joj je drago što je njihov naslednik dobio još jednu sestru.

- Upravo sam se čula sa Darkom, presrećan je. Čestirala sam naravno njemu i Katarini rođenje ćerke, moj Aleksej je dobio sestru. Od srca im želim sve najbolje, da je živa i zdrava - rekla je Gagićeva, preneo je Telegraf.

Foto: ATAImages

Marina Gagić se oglasila nakon što su Darko i Katarina Lazić dobili dete

Podsećanja radi, iako nije mogao da prisustvuje porođaju zbog zakazanog nastupa na svadbi, Darko Lazić se oglasio i izrazio svoje oduševljenje novim članom porodice.

Osećam se nikad bolje. Najsrećniji sam čovek na svetu. Ja sam na svirci, vest me zatekla dok sam radio. Ne znam šta više da kažem, jako se lepo osećam - istakao je Lazić, navodi Alo.

Inače, ovo je prvo dete za Katarinu, dok Darko već ima ćerku Lorenu iz braka sa Anom Sević, kao i sina Alekseja iz veze sa Marinom Gagić. Iako su bili u zategnutim odnosima, Darko i Marina uspeli su da izglade svoj odnos zbog zajedničkog deteta.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Sević sa Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu

- Neka naš odnos ostane baš kakav jeste sada. Za sada smo u normalnim i dobrim odnosima i tako će ostati sve dok su obe strane za tu opciju. Samo treba da se zadrži ovakav odnos. Ne da se preteruje, nisam za tu opciju, ali da komunikacija bude korektna zbog deteta. Ništa više od toga. Sada viđa dete redovno i sve je najnormalnije - istakla je Marina nedavno.

 

BONUS VIDEO: