HOSPITALIZOVAN NAŠ PEVAČ! Hitno priključen na aparate, otkriveno u kakvom je stanju! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 07.10.2024 | 08:00


Suprug Mie Borisavljević, Bojan Grujić imao je mali peh!

Foto: Republika.rs
HOSPITALIZOVAN NAŠ PEVAČ! Hitno priključen na aparate, otkriveno u kakvom je stanju! (FOTO)

Popularni pevač Bojan Grujić iznenadio je svoje fanove objavom na svom Instagram profilu u kojoj je otkrio da mu se naglo pogoršalo zdravstveno stanje. Naime, pevač je otišao na hitnu medicinsku intervenciju kako bi primio infuziju koja bi mu pojačala imuni sistem.

Grujić je odlučio da podeli svoje zdravstvene probleme sa javnošću kako bi skrenuo pažnju na važnost brige o zdravlju i jačanju imuniteta.

Foto: Instagram.com printscreen

Bojan Grujić Instagram

 


Ova objava pevača Bojana Grujića podsetila je javnost na važnost brige o zdravlju i jačanju imuniteta, posebno u vreme kada je imunološki sistem izložen raznim spoljnim uticajima. Mnogi njegovi fanovi su mu pružili podršku i poželeli mu brz oporavak, ističući da je važno da vodi računa o svom zdravlju.

Nakon što je objavio vest o svom zdravstvenom stanju, Bojan Grujić je dobio brojne poruke podrške i brige od svojih fanova. Mnogi su mu poslali reči ohrabrenja i savete za brži oporavak, dok su drugi izrazili zahvalnost što je pevač podelio svoje iskustvo kako bi podigao svest o značaju brige o zdravlju.

 

@srecna_republika

Suprug Mije Borisavljević važi za jednog od najboljih frajera na estradi. ♬ Oduzimaš Mi Dah - Colonia

 


Iako je situacija delovala ozbiljno, Bojan Grujić je istakao da se sada oseća bolje nakon primljene infuzije. "Za sada se osećam dobro, hvala svima na podršci i brizi", napisao je pevač, umirujući svoje fanove i pružajući im informaciju o svom aktuelnom zdravstvenom stanju.

Bojan Grujić je svojom iskrenošću i otvorenošću o zdravstvenom problemu podigao svest o važnosti brige o zdravlju i imunitetu. Njegova poruka o važnosti zdravog načina života i redovnih medicinskih pregleda sigurno će inspirisati mnoge da obrate pažnju na svoje zdravlje i preduzmu preventivne mere kako bi očuvali imunološki sistem. Sve u svemu, Bojan Grujić je još jednom pokazao da je osim talentovan pevač, i svestran glas u promovisanju zdravog života među svojim fanovima.

 

 

BONUS VIDEO: