OVU INFORMACIJU KARLEUŠA KRIJE KAO ZMIJA NOGE! Obelodanjena ISTINA, svi su u ŠOKU zbog jednog detalja!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.10.2024 | 15:30


Sve se šokiraju kada saznaju koliko Jelena Karleuša ima godina.

Foto: instagram.com/karleusastar
OVU INFORMACIJU KARLEUŠA KRIJE KAO ZMIJA NOGE! Obelodanjena ISTINA, svi su u ŠOKU zbog jednog detalja!

Jelena Karleuša, rođena 17. avgusta 1978. godine u Beogradu, svojom muzikom, stasom i stavom obeležila je muzičku scenu i postala jedna od najuticajnijih ličnosti na Balkanu.

Njen prvi album "Ogledalce", objavljen 1995. godine, označio je početak njene uspešne karijere. Tokom godina, Karleuša je izdala niz hitova i albuma, osvajala brojne nagrade i uspostavila se kao vodeća pevačica na regionalnoj sceni. POGLEDAJ GALERIJU


Jelena Karleuša je poznata i po svom besprekornom modnom stilu koji je često tema brojnih medija i diskusija. Njen hrabar pristup modi i originalne kombinacije često su inspiracija mnogima, a njene transformacije i eksperimenti sa imidžom uvek iznova iznenađuju javnost.

Iako ima 46 godina, Jelena Karleuša i dalje pleni energijom i izgleda znatno mlađe, što je rezultat njenog posvećenog rada na sebi i zdravog načina života. Njena vitalnost i scenski nastupi ostavljaju bez daha, dok njen fizički izgled i dalje intrigira javnost.

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša Instagram

 


Karleuša je održala dva velika koncerta u Beogradu koji su postali neizostavni događaji za ljubitelje muzike i spektakla. Njen uticaj seže i van granica regiona, te je stekla brojne obožavaoce širom sveta, čime je potvrdila svoj status svetske zvezde.

Jelena Karleuša, više od dve decenije na sceni, i dalje ostaje neiscrpna inspiracija i ikona stila, postavljajući standarde u muzici, modi i scenskom nastupu. Njen uticaj i dalje traje, a njena energija i mladolik izgled garantuju da će i ubuduće ostati nezaobilazno ime u muzičkoj industriji.

BONUS VIDEO: