VELIKE PROMENE U "ZVEZDAMA GRANDA": Otkriveno da li se Saša Popović VRAĆA u muzičko takmičenje!


IZVOR: Republika/M. P. - 07.10.2024 | 09:35


Voja Nedeljković, koji menja kreativnog direktora "Granda", saopštio nove informacije!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
VELIKE PROMENE U "ZVEZDAMA GRANDA": Otkriveno da li se Saša Popović VRAĆA u muzičko takmičenje!

Zbog narušenog zdravstvenog stanja, kreativni direktor "Granda" Saša Popović nije prisustvovao snimanjima prvih emisija nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Njega je menjao voditelj Voja Nedeljković, koji je u poslednjoj emisiji otkrio kad se očekuje njegov povratak.

- Ja sam vršilac dužnosti, samo VD, umesto Saše Popovića sam tu. Očekujemo da nam se Sale uskoro pridruži. Sale dođi, nastavi svoj posao, tamo gde smo stali. Ja sam ovde, kao što rekoh, VD u ime produkcije - rekao je Voja sa osmehom i još jednom otkrio koja pravila će važiti u aktuelnoj sezoni:

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Voja Nedeljković menja Sašu Popovića

- Prošle nedelje ste imali priliku da vidite prvu emisiju ovog ciklusa. Za one koji nisu ispratili, a takvih je malo, važe nova pravila. Imamo 8 članova žirija i između njih se nalaze paravani, dakle nemaju mogućnost da vide jedni druge i da znaju kako ko glasa. Svako ima pravo da daje glas ‘za’, panik što je zapravo ‘protiv’ ili da bude neutralan, odnosno da ne glasa uopšte - objasnio je Nedeljković, a potom nastavio:

- Onog momenta kada član žirija pritisne "da" ili "panik" spušta se zid ispred njega i on će moći da vidi pevača koji se nalazi na sceni. Svako od njih ima kameru ispred sebe, pa smo prošle subote imali priliku da vidimo njihove neverovatne reakcije, dosađivanje, sreću, smeh. Sve se vidi i sve se čuje (smeh). Sa 3 glasa kandidat može da bira mentora, nekog od onih koji su dali glas, a ako ima šest negativnih glasova, kandidat napušta takmičenje.

BONUS VIDEO: