KARLEUŠA SE HITNO OGLASILA! Otvorenim pismom otkrila ISTINU o Baki Prasetu, jutjuber je PRISILIO da uradi OVO! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 07.10.2024 | 13:15


Jelena Karleuša objavila pismo kojim se obratila Baki Prasetu.

Foto: Youtube.com/Baka Prase
KARLEUŠA SE HITNO OGLASILA! Otvorenim pismom otkrila ISTINU o Baki Prasetu, jutjuber je PRISILIO da uradi OVO! (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša prošle noći održala je lajv prenos na kanalu Bake Praseta, a njihov susret bio je humanitarnog karaktera, budući da su skoro 15.000 evra od donacija donirali za unesrećene ljude pogođeni poplavama u Bosni i Hercegovini. 

Karleuša se sada oglasila nakon burne noći, te je na Instagram profilu objavila otvoreno pismo, kojim se obratila Baki Prasetu, ali i čitavoj naciji. 

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša o Baki Prasetu Instagram

 

- Balkan se sinoć ujedinio i pokazao da smo zajedno najjači! Hvala na donacijama i pomoći za ljude unesrećene u poplavama u Bosni i Hercegovini. Hvala Baki Prasetu što je pokazao da je plemenitog srca i što svoju popularnost koristi da pomogne drugima. Time je dao divan primer kako neko koga mladi vole treba da razmišlja. hvala za ogromnu novčanu svotu koju je uplati za BiH. Hvala mnogim javnim ličnostima poput Nućija i Vojaža koji su takođe donirali novac. Hvala našim gledaocima koji su pokazali veliko srce i zajedno skupili pomoć! Sinoć sam bila do suza dirnuta svima vama! Takođe, ostala sam bez teksta zbog stvarno veoma skupih poklona koje sam dobila (da, Roleks je pravi, provereno i šokantno) - započela je Jelena, pa nastavila: POGLEDAJ GALERIJU

 

- Iako sam pokušala da odem bez svih tih poklona, Bogdan me je pratio do kola i bukvalno me prislio da uzmem. Smatram da su pokloni preskupi i da je moju naklonost svakako dobio svojim plementim gestom za ljude u nevolji, te da ne ide da uzmam skupe poklone od ljudi koje jedva poznajem, ali NE nije postojalo kao opcija. Ostaje da se istom merom revanširam i to ću učiniti sa zadovoljstvom! I naravno, hvala za prvo mestu u trendingu - napisala je Jelena Karleuš u otvorenom pismu na Instagram profilu. 

BONUS VIDEO: