OVO JE LUKS PENTHAUS BAKE PRASETA OD PET MILIONA EVRA! Evo gde je UGOSTIO Karleušu - dupleks od 420 kvadrata, a pogled UBIJA (GALERIJA)


IZVOR: Republika/P. R. - 07.10.2024 | 18:35


Dupleks penthaus obuhvata glomaznu kuhinju, tri spavaće sobe, veliku dnevnu sobu, garderober, čak četiri kupatila i još mnogo toga...

Foto: youtube printskrin/Baka Prase
OVO JE LUKS PENTHAUS BAKE PRASETA OD PET MILIONA EVRA! Evo gde je UGOSTIO Karleušu - dupleks od 420 kvadrata, a pogled UBIJA (GALERIJA)

Jutjuber i influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, sinoć je iznenadio javnost kada je ugostio pop divu Jelenu Karleušu u svom novom stanu. Ovaj lajv je pratilo više od milion ljudi, a kako je saopšteno, sakupljena sredstva namenjena su za pomoć najugroženijima u nedavnim poplavama u Bosni i Hercegovini. Pored toga, Baka je Jeleni poklonio najnoviji "Ajfon 16" i skupoceni sat marke "Roleks", što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase poklonio Jeleni Karleuši sat "Roleks"

Inače, Ilić je muzičku zvezdu ugostio u svom raskošnom stanu koji je nedavno kupio u popularnom komšiliku Beograd na vodi. Kako je jednom prilikom pokazao, impresivan dupleks penthaus obuhvata glomaznu kuhinju, tri spavaće sobe, veliku dnevnu sobu, garderober, čak četiri kupatila i još mnogo toga. POGLEDAJ GALERIJU

Posebno je zanimljivo to što se u dnevnom boravku, između ostalog, nalazi i klavir, koji je jutjuber sinoć svirao specijalno za Jelenu Karleušu.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase svirao klavir za Jelenu Karleušu

Podsećanja radi, popularni jutjuber je nakon prekida veze sa Anjom Bla, kupio luksuzni stan vredan pet miliona evra. Dupleks od 420 kvadrata smešten je u istom naselju gde je bio njegov prethodni stan, koji je bio nešto manji, ali gotovo jednako skup. Novi stan je uređen u minimalističkom stilu, prateći najnovije trendove u dizajnu enterijera. Takođe je opremljen skupocenom garderobom i obućom. Baka Prase je podelio sa pratiocima i predivan pogled iz stana, naglašavajući da potpuno uživa u ovoj novoj investiciji, na koju mu mnogi zavide.

BONUS VIDEO: