OVE SCENE GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Breskvica podelila sadržaj za PUNOLETNE, više nema granicu!


IZVOR: Republika/Š. P. - 07.10.2024 | 20:30


Breskvica izazvala burne reakcije novom objavom.

Foto: Republika
OVE SCENE GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Breskvica podelila sadržaj za PUNOLETNE, više nema granicu!

Popularna pevačica Anđela Ignjatović Breskvica obradovala je svoje fanove novim fotografijama na kojima je pokazala svoju senzualniju stranu. Pozirajući u crnom se*si trikou, Anđela je istakla svoje duge noge i tetovaže, među kojima se posebno istakla ona sa zmajem.

Uz fotografije, Anđela je poručila svojim pratiocima da "gledaju i uče", a pozitivni komentari i pohvale nisu izostali. Fanovi su istakli da ove fotografije izgledaju kao prava umetnička dela i nisu krili divljenje prema lepoti pevačice.

 

 

Ovaj zaokret u Anđelinom stilu fotografisanja definitivno je izazvao pažnju javnosti. Njen izgled, kombinovan sa pozadinom i osvetljenjem, stvarao je efekat koji je mnoge podsetio na umetnička dela, a samim tim i na Anđelu kao umetnicu van muzičkog sveta.

Pohvale nisu izostale, a komentari poput "Ti si zvezda!" i "Lepoto" uz mnoštvo emotikona srca samo su neki od načina na koje su fanovi izrazili svoje oduševljenje novim fotografijama. Anđela je definitivno uspela da izazove pozitivne emocije kod svoje publike.

Anđela Ignjatović Breskvica, inače poznata po svom autentičnom stilu i hrabrim izborima, još jednom je pokazala da ume da iznenadi svoje fanove i da ostavi snažan utisak svojim kreativnim izražavanjem. Ipak, nisu svi komentari bili pozitivni. Mnogi su smatrali da je pevačica preterala i da su ovakve fotografije neprimerene, s obzirom da je prate deca.

BONUS VIDEO: