ALEKSANDRA BURSAĆ STRAHUJE ZA SOPSTVENI ŽIVOT! Njen suprug prebledeo od straha zbog NOVIH VESTI o njenom stanju!


IZVOR: P. R. / M. I. - 07.10.2024 | 20:56


Aleksandru Bursać čeka komplikovana operacija.

Foto: ST/Nemanja Pančić
ALEKSANDRA BURSAĆ STRAHUJE ZA SOPSTVENI ŽIVOT! Njen suprug prebledeo od straha zbog NOVIH VESTI o njenom stanju!

Frizer Stevan Radivojević, poznat po tome što je Cecin frizer, obeležio je svoj 30. rođendan na glamuroznoj proslavi koja je održana u jednom od poznatih beogradskih restorana. Stevan je za ovu posebnu priliku izabrao moderno crveno odelo, sa interesantnim detaljem - nosio je sako na golo telo, što je sigurno bio jedan od neobičnih momenata večeri.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Stevan Radivojević

Očekivalo se da će se na proslavi pojaviti brojne slavne ličnosti naše estrade, spremne da proslave sa Stevanom ovaj divan dan. Njegova popularnost i veza sa Cecom svakako su privukli pažnju javnosti, ali i kolega iz sveta poznatih.

On je okupio brojne poznate face sa naše estrade, a pažnju je privukao i novopečeni bračni par, Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić, koji su nedavno stali na ludi kamen, a oni nisu skidali osmeh sa lica dok su pozirali za medije.

Inače, mlada pevačica Aleksandra je izjavila pred kamerama da je presrećna i da joj je veliko zadovoljstvo što su njihovi najmiliji bili prisutni na ovom važnom događaju. Takođe, otkrila je da nije osećala tremu na dan svadbe, ali da su dani pred venčanje bili ispunjeni uzbuđenjem. Ipak, situacija se uozbiljila kada je priznala da je nakon venčanja planirala i operaciju koju vuče već deset godina zbog zdravstvenog problema, a koja je zakazana za novembar. 

Ona je priznala da se plaši smrti zbog operacije, ali suprug joj je najveća podrška u ovim trenucima.

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

- Imam veliku tremu zbog operacije, to me sad čeka - priznala je ona za Republiku, a njen suprug je otkrio šta mu je poručila:

- Rekla mi je "Oženio si me, sad možeš i da me sahraniš".

BONUS VIDEO: