MARINA VISKOVIĆ POBESNELA ZBOG PITANJA O OPERACIJAMA! Napravila HAOS usred intervjua, sve vreme PREVRTALA očima (VIDEO)


IZVOR: Republika/P. R. - 07.10.2024 | 23:59


Naša pevačica burno reagovala na pitanje novinara!

Foto: ST/Nemanja Pančić
MARINA VISKOVIĆ POBESNELA ZBOG PITANJA O OPERACIJAMA! Napravila HAOS usred intervjua, sve vreme PREVRTALA očima (VIDEO)

Frizer Stevan Radivojević večeras je u jednom novobeogradskom restoranu organizovao gala proslavu povodom svog 30. rođendana, a kao i po običaju, ovim povodom su se okupile i brojne poznate ličnosti sa domaće javne scene koji već godinama sarađuju sa njim.

Među poslednjima pojavila se pevačica Marina Visković, inače Stevanova dugodišnja prijateljica, međutim, tokom razgovora sa medijima koji su se našli na licu mesta, naprasno je pobesnela i burno reagovala zbog pitanja za estetske korekcije.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Marina Visković stigla na rođendan Stevana Radivojevića

- Nikada nisi krila koje si estetske zahvate radila na sebi - glasilo je pitanje koje postavio jedan od novinara, međutim, Marina ga je odmah presekla:

- Nećemo sad o tome, to su već deplasirane priče... Svašta nešto sam radila, ali mislim da je moja "bodi" (eng. telo) transformacija sasvim dovoljna pred izlazak mog novog albuma - istakla je pevačica sa kiselim osmehom na licu, vidno iznervirana zbog pitanja sedme sile koja se našla na događaju.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Marina Visković stigla na rođendan Stevana Radivojevića

Podsećanja radi, Marina Visković je jednom prilikom otvoreno govorila o plastičnim operacijama, ističući da je promenila sve što je želela na svom telu i licu.

- Na sebi sam operisala sve što sam htela. Ne vidim nikakav problem u tome da promenim nešto što mi se na licu ili telu ne dopada. Uostalom, takve promene dobro utiču na samopouzdanje. Najbitnije je imati meru i ne preterati sa operacijama. Zbog toga me uopšte ne vređa kada neko za mene kaže: "Pogledaj kako je sva izoperisana" - rekla je Viskovićeva tada za Informer, te drugom prilikom oktrila i šta je to sve promenila na svom licu: POGLEDAJ GALERIJU

- Vrh nosa sam korigovala i usta, koja sam izvadila iz čak trećeg zahvata, jer su se deformisala bila i izgledalo je grozno, fuj! Nikada to ne bih više uradila. Smrt za sve džombe na ustima! Hvala Bogu, sada je sve okej. Znači,  jagodice nisam, zatezala oči nisam i to mi je jezivo, izgledaju svi kao da su poludeli. Operisala sam, tačnije uhvatila vrh nosa, dakle ovo je moj nos i nisam ga lomila što ne znači da neću.

BONUS VIDEO: