OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA O ŠABANU ŠAULIĆU! Istina o čuvenom pevaču ISPLIVALA na videlo, o ovome se GODINAMA ćutalo!


IZVOR: Republika/P. R. - 08.10.2024 | 08:00


Upravo zbog ovoga su ga svi cenili i voleli!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA O ŠABANU ŠAULIĆU! Istina o čuvenom pevaču ISPLIVALA na videlo, o ovome se GODINAMA ćutalo!

Voditelj Zoran Pejić Peja podelio je emotivnu anegdotu o svom prijatelju i legendarnom pevaču Šabanu Šauliću, osvrnuvši se na njihovo zajedničko putovanje tokom perioda embarga. Peja se prisetio kako su, dok su automobilom putovali do Budimpešte zbog ograničenja letova, redovno stajali u Segedinu. Naime, na haubi automobila postavili bi salame, paprike i kačkavalj i uživali u jednostavnim trenucima. 

- Kada je bio embargo morali smo da putujemo autom i išli kolima do Budimpešte jer je odatle moglo da se leti. Čim prođemo Horgoš mi stanemo, bila je u Segedinu prodavnica suhomestanog mi na haubu stavimo salame, paprike, kačkavalja i uživamo i tako je bilo najlepše. Zato je i bio kralj jer je bio svestan svoje veličine i svoje skromnosti - prisetio se Peja druženja sa Šabanom, prenosi Grand.

Foto: Instagram.com, Printscreen

Zoran Pejić Peja se prisetio druženja sa Šabanom Šaulićem

 

Inače, Šaban Šaulić bio je poznat po ljubavi prema muzici, društvu i kafanama, a koristio je svaku priliku da važne porodične datume obeleži sa prijateljima i pesmom. Mnogi su verovali da je predosetio svoju smrt, što se potvrđuje činjenicom da je za svoj 67. rođendan okupio najbliže u jednom beogradskom restoranu, gde se slavilo do jutra.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Šaban Šaulić preminuo je u 68. godini

Podsećanja radi, legenda narodne muzike Šaban Šaulić je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj u 68. godini, blizu grada Bilefelda. Nesreća se dogodila rano ujutru, dok je pevač sa ekipom išao na aerodrom. Nakon nesreće, prebačen je u bolnicu, gde je preminuo.

BONUS VIDEO: