"POŠTOVANJE ZA BABU": Baka Prase nakon lajva sa Karleušom priznao da li je SPAVAO sa Lepom Lukić! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 08.10.2024 | 08:20


Jutjuber se oglasio nakon pevačicine izjave!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram.com
"POŠTOVANJE ZA BABU": Baka Prase nakon lajva sa Karleušom priznao da li je SPAVAO sa Lepom Lukić! (VIDEO)

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, održao je pre dve noći "lajv" sa našom muzičkom zvezdom Jelenom Karleušom. Tokom uključenja uživo, Jelena je navela da joj je pevačica Lepa Lukić priznala da je bila intimna sa jutjuberom. Baka se sinoć prvi put oglasio povodom ovoga.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Karleuša je preksinoć šokirala javnost

- Da li si spavao sa Lepom Lukić? - glasilo je pitanje koje je dobio od fanova.

- Ljudi, ja stvarno moram da prokomentarišem to. Ja vam se kunem, stvarno nisam imao ništa sa Lepom Lukić - nasmejao se Baka, pa nastavio:

- Ja sam čuo ko je Lepa Lukić, ali ja ne znam kako ta osoba izgleda, niti sam znao... Ja sam mislio ono, fora, neka riba... Ono baba, bre, brate... Mislim, kao, rispekt (poštovanje) za babu, u godinama žena, ali, tebra... - istakao je Prase.

Karleuša je mene baš uvalila... kao zbog kocke, posle sam skontao... - nastavio je.

 

 

Podsećanja radi, juče se Lepa oglasila za Republiku i bila vidno uznemirena.

- Ma, šta me briga za to, neću da pričam, mnogo znam šta ona trabunja, otkud znam ko je bio kod mene. Boli me d*pe! Ne znam o kome priča! Šta ja znam ko sedi okolo, nemam pojma to. Boli me dupe, šta ja imam od toga šta je, je l' treba da se svađam sa njom, preskočite to! Je l' treba ja da to komentarišem sada? Nisam ja u tom svetu! Samo sada treba da se nerviram! šta ja treba da kažem sada? Ja nju nisam videla na televiziji 3 godina, a nisam je ni srela. Baš me briga šta ona ima da kaže! Ceca je pametna, šta god da se piše, ona ne komentariše ništa. Ja poštujem svakoga ko peva, ja niakda ne bih rekla za kolegu nešto loše! Sramota je što priča, ako hoće da bude u žiži interesovanja - poručila je Lepa Lukić za Republiku, te dodala da će tužiti Karleušu.

Foto: Ata Images/printskrin

Lepa je sinoć odgovorila Karleuši

Karleuša je noć pre toga izjavila sledeće:

- Pevačice pričaju da ti nemaš problem sa potencijom - rekla je Karleuša, otkrivajući da joj je na jednoj sahrani starija pevačica priznala kako je imala intimni odnos sa jutjuberom:

- Starija pevačica mi je rekla. Bile smo na sahrani, rekla mi je da ste imali nešto i da je to bilo dobro iskustvo - otkrila je Karleuša, ali i nakon Bakine molbe da ne govori javno, ona je to učinila. 

- Lepa Lukić - saopštila je Karleuša.

BONUS VIDEO: