OTKRIVENO ŠTA SE DESILO SA KARLEUŠOM I BAKOM NAKON "LAJVA": Ako se sećate, popio sam lek za POTENCIJU... (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 08.10.2024 | 11:30


Ilić priznao da li je nakon uključenja uživo došlo do zbližavanja!

Foto: Youtube.com/Baka Prase
OTKRIVENO ŠTA SE DESILO SA KARLEUŠOM I BAKOM NAKON "LAJVA": Ako se sećate, popio sam lek za POTENCIJU... (FOTO)

Muzička zvezda Jelena Karleuša i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, su preksinoć održali "lajv", koji je u jednom trenutku pratilo preko 180.000 ljudi. Karleuša je insistirala da uključenje bude humanitarnog karaktera, a za pomoć ljudima u Bosni i Hercegovini skupili su skoro 15.000 evra. 

Njihov snimak je trenutno prvi na trending listi na Jutjubu i broji preko milion i 700 hiljada pregleda. Baka se oglasio nakon "lajva" i otkrio šta se dalje desilo, te priznao da je oduševljen Karleušom i otkrio šta se dogodilo sa skupocenim satom, koji joj je poklonio.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Karleuša i Baka u "lajvu"

- Karleuša me oduševila, top je za "lajv" top, nije zenatara, brzo razmišlja, baca fore, pametna je, troluje i oduševila me, majke mi, brate, ono je bilo sledeći nivo... Najbitnija stavr, roleks nije fejk, pomislila je da je roleks fejk, jer njoj neshvatljivo da je njoj neko dao roleksa na poklon, tako da znaš, ono, rispekt.  Nisam spavao sa Lepom Lukić, roleks je pravi i to je to - objasnio je on i otkrio šta se dešavalo kad su se kamere ugasile:

- Ja sam džentlmen, ali ništa se nije desilo posle "lajva". Šta ste mislili, da ćemo da snimamo filmove za odrasle? Ali, imao sam veliki problem, ja sam tokom "lajva", ako se sećate, popio lek za potenciju i meni je tokom lajva dok sam gledao njene spotove, krenulo je da me radi, da me mrecka, osećam neke žmarce tamo dole, osećao sam neku neprijatnost... Kad me bičevala, šta ako mi se... Ali nije, iskontrolisao sam se - dodao je.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka je Karleuši poklonio sat, za koji je ona mislila da je fejk

Kako je kasnije priznao, trebalo mu je snage da izdrži dok su se slikali nakon "lajva", a onda je otišao u kupatilo kako bi se samozadovoljio.

BONUS VIDEO: