Žena Darka Lazića se skinula gola: Nedavno se porodila, a ovo je njen način da VELIČA ŽENSKO TELO (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 08.10.2024 | 20:00


Katarina se slikala potpuno naga.

Foto: instagram.com/katarinalazic_24
Žena Darka Lazića se skinula gola: Nedavno se porodila, a ovo je njen način da VELIČA ŽENSKO TELO (FOTO)

Supruga poznatog pevača Darka Lazića, Katarina Lazić, koja se nedavno porodila i na svet donela ćerkicu Srnu, privukla je ogromnu pažnju javnosti svojom poslednjom objavom na društvenim mrežama.

Naime, Katarina je svojim trudničkim fotografijama oduševila mnoge, a posebno je istakla jednu sliku na kojoj pozira potpuno gola, sa zlatnim detaljima preko određenih delova tela.

Foto: Dragan Kadić

Darkova supruga Katarina je pre trudnoće veoma vodila računa o formi

Ova hrabra i emotivna poruka u kojoj je ohrabrila druge žene da se ponose svojim telom u trudnoći, izazvala je lavinu pozitivnih reakcija.


U svojoj poruci, Katarina je istakla važnost prihvatanja tela u trudnoći i naglasila da je trudnoća jedinstveno i posebno stanje koje treba slaviti. Njene reči su inspiracija za mnoge trudnice koje se možda osećaju nesigurno u vezi sa svojim telom tokom trudnoće.

- "Kako ikada možete reći bilo šta negativno o svom telu nakon što osetite ples života u svom stomaku?!" Žene, posebne ste, svaka na svoj način, ono što je sigurno jeste da ste zlatne i savršene baš takve kakve jeste. Slikajte se trudne i nage jer je ovo stanje posebno i jedinstveno i treba da budete ponosne na njega i na svoje telo jer je stvorilo još jedan život. Ovo su naše poslednje fotke u 9. mesecu nakon čega je Srna došla na ovaj svet - napisala je Kaća u emotivnoj poruci.

 

 

Ova smela poruka ohrabrila je žene da se fotografišu u trudnoći, ističući da je to vreme stvaranja novog života i da treba da budu ponosne na svoje telo.

Katarina Lazić je kroz svoju poruku podrške poslala svim ženama koje prolaze kroz trudnoću.

Njena iskrenost i otvorenost o ovoj temi su naišle na veliko odobravanje javnosti, a mnoge žene su se identifikovale sa njenim rečima. Ova poruka je podstakla dijalog o važnosti prihvatanja tela tokom trudnoće i istakla lepotu i posebnost ovog perioda u životu žene.

Katarina Lazić je svojom hrabrošću i iskrenošću postala inspiracija mnogim ženama, ističući važnost ljubavi prema svom telu u svim fazama života, posebno tokom trudnoće.

Njene reči ohrabrenja ostavile su dubok trag u javnosti i podstakle su pozitivne promene u percepciji trudnoće i tela trudnica.

BONUS VIDEO: