PRIJA PRVI PUT U JAVNOSTI POKAZALA BRATA: Zaustavila koncert da njega izvede na binu posle emotivnog susreta na stepeništu (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 08.10.2024 | 21:30


Pevačici na svakom nastupu porodica pruža podršku.

Foto: ATA Images
PRIJA PRVI PUT U JAVNOSTI POKAZALA BRATA: Zaustavila koncert da njega izvede na binu posle emotivnog susreta na stepeništu (VIDEO)

Popularna pevačica Aleksandra Prijović nedavno je održala koncert u Beču koji je bio posebno emotivan zbog gestova koje je priredila svojoj porodici. Ova talentovana pevačica je već ranije iznenadila publiku kada je na jednom od prethodnih nastupa zapevala samo za svog oca, pozivajući ga na binu i zagrlivši ga pred svima.

Foto: tiktok.com/printscreen

Aleksandra nedavno pozvala oca na binu

Međutim, ovoga puta, Aleksandra je pokazala posebnu pažnju prema svom bratu.

U toku pesme "Bogata sirotinja", Aleksandra je na trenutak prekinula koncert, sišla na stepeništu i zagrlila svog brata, ostavljajući publiku oduševljenu ovim emotivnim gestom.

Snimak ovog trenutka munjevito se proširio društvenim mrežama, a mnogi su izrazili divljenje za Aleksandrinu posvećenost prema porodici.


Ovaj događaj je još jednom potvrdio koliko je Aleksandra Prijović posvećena svojoj porodici i koliko im pridaje važnost u svakodnevnom životu, ali i na javnim nastupima.

Njeni gestovi su naišli na brojne pozitivne reakcije, a mnogi su istakli da je divno videti javne ličnosti koje neguju snažne veze sa svojim najbližima.

Publika je bila oduševljena Aleksandrinim postupkom, a na društvenim mrežama su se mogle videti brojne pozitivne reakcije na ovaj emotivan trenutak.

Jedan od komentara koji se istakao bio je:

Svaka joj čast koliko pažnje je poklonila svojoj porodici na svim koncertima. Kapa dole, Aleksandra.

Snimak ovog događaja je munjevito postao viralan, što samo potvrđuje koliko je gest Aleksandre Prijović dirnuo mnoge ljude.

Njeni emotivni trenuci sa porodicom na javnim nastupima su postali prepoznatljivi deo njenog umetničkog izraza i doprinose stvaranju posebnog odnosa sa publikom.

Aleksandra Prijović je još jednom pokazala svoju posvećenost porodici na javnom nastupu, ovoga puta pokazujući ljubav prema svom bratu. Njeni gestovi su naišli na veliku podršku i divljenje publike, dok je snimak ovog trenutka postao viralan na društvenim mrežama. Ovaj događaj je još jednom potvrdio njenu autentičnost i emotivnu povezanost sa publikom, čineći je omiljenom među mnogima koji prate njen rad.

BONUS VIDEO: