DARKO LAZIĆ SE NALIVAO ALKOHOLOM! Folker otkrio koliko je popio nakon što mu se rodila ćerka! Evo na koga mu liči naslednica (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 09.10.2024 | 08:30


Takođe, otkrio je da je beba veoma slična njemu i da je dobar apetit, što je izazvalo osmehe prisutnih.

Foto: instagram.com/printscreen
DARKO LAZIĆ SE NALIVAO ALKOHOLOM! Folker otkrio koliko je popio nakon što mu se rodila ćerka! Evo na koga mu liči naslednica (FOTO)

Folk pevač Darko Lazić nedavno je postao otac po treći put, a njegova ćerkica, kojoj su dali ime Srna, rođena je u državnoj bolnici. Ovaj događaj izazvao je veliko interesovanje medija i javnosti, posebno zbog činjenice da je slavlje povodom rođenja male Srne organizovano u jednom restoranu u Rumi. Darko je ugostio brojne prijatelje sa estrade, ali i svoje najbliže, među kojima su bili članovi porodice, kao i njegova majka sa partnerom Draganom.

Foto: Ata images

Darko Lazić

 

Na proslavi, Darko Lazić nije krio svoju veliku sreću zbog rođenja ćerke Srne, te je istakao da je veoma srećan čovek, kao i da je jedva čekao da upozna svoju "malu princezu". Takođe, otkrio je da je beba veoma slična njemu i da je veoma dobar apetit, što je izazvalo osmehe prisutnih.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Darko i Katarina Lazić

 

Ja sam... Itekako srećan čovek. Srećan sam već odavno. A danas pogotovo. Imam mi još jednu malu princezu koju sam želeo. Video sam je samo preko telefona pošto ne daju da se ulazi u bolnicu. Sutra treba da odemo po bebu, ako Bog da...- rekao je pevač. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Darko i Katarina Lazić

 

Na pitanje da li zna koliko je popio, kaže:

- Ne znam koliko sam popio, ako ćemo da računamo od prekjuče, izgubio sam broj! 

Ono što je zanimljivo jeste da se Katarina porodila u državnoj bolnici, a ne u privatnim kako je to običaj sa javnim ličnostima. Pevač je otkrio i to da beba liči na njega. 

- Na mene. Ona stvarno liči na mene. Stvarno liči na mene. I jede, kao ja. Kaže Kaća da jede najviše, a najmanja je. Kaćin termin je bio za moj rođendan. Međutim, to ne biramo mi. Ona kad hoće vani, ona izlazi vani. Lorena i Aleksej su oduševljeni - rekao je je Darko Lazić.

BONUS VIDEO: