ZORANU LINČUJU ZBOG POSTUPKA NJENOG DEČKA! Srpska vlogerka otkrila koliko momak troši na nju, pa napravila haos na društvenim mrežama!


IZVOR: Republika/ D. L. - 09.10.2024 | 10:05


Zorana je u svojoj objavi podelila neke neobične detalje iz njihove veze, ističući da je Ruma bio vrlo darežljiv i pre nego što su se upoznali uživo.

Foto: Instagram.com
ZORANU LINČUJU ZBOG POSTUPKA NJENOG DEČKA! Srpska vlogerka otkrila koliko momak troši na nju, pa napravila haos na društvenim mrežama!

Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, već duže vreme privlači pažnju javnosti svojom emotivnom vezom sa fudbalerom Elojem Rumom. Njih dvoje žive u Holandiji, a njihova ljubavna priča privukla je veliku pažnju, posebno nakon Zoranine poslednje TikTok objave u kojoj je otkrila neke detalje iz njihovog života.

Foto: www.instagram.com/zorannah

Zorana Jovanović sa dečkom

 

Zorana je u svojoj objavi podelila neke neobične detalje iz njihove veze, ističući da je Ruma bio vrlo darežljiv i pre nego što su se upoznali uživo. Kako je otkrila, on joj je dao ključ od kuće i svoju kreditnu karticu pre nego što su se sreli, a samo deset dana nakon što su se upoznali, Zorana se preselila na drugi kontinent zbog ljubavi prema njemu.

Foto: www.instagram.com/zorannah

Zorana Jovanović sa dečkom

 

Ova objava izazvala je brojne komentare i reakcije javnosti, a mnogi su osudili Zoranine odluke, dok su je drugi podržali u njenim emotivnim izborima. Komentari poput "Kada znaš, znaš" i "Ljubavna priča koja mi treba" samo su neki od primera podrške koju je dobila, iako je više bilo onih koji ni ne mogu da zamisle da neko pristane na tako nešto. 
 

Zorana je brzo odgovorila na neke od kritika, ističući da su neki pogrešno shvatili situaciju. U svom odgovoru, istakla je neophodnost pozajmljivanja kartice od strane svog partnera, objašnjavajući da je to bilo neophodno kako bi kupila avionsku kartu. Njen brz i jasan odgovor privukao je podršku mnogih koji su razumeli situaciju.
 

Ljubavna priča influenserke Zorane Jovanović i fudbalera Eloja Ruma izazvala je brojne emocije i komentare javnosti. Njihova neobična veza, sa svojim specifičnim detaljima, nastavlja da intrigira i inspiriše mnoge, dok oboje nastavljaju da žive svoju ljubavnu priču u Holandiji.

BONUS VIDEO: