MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU! Evo sa čime se pevačica susrela, mnogi joj odmah poslali poruke podrške!


IZVOR: Republika/ D. L. - 09.10.2024 | 10:30


Folkerka je dugo ćutala!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Petar Divac
MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU! Evo sa čime se pevačica susrela, mnogi joj odmah poslali poruke podrške!

Pevačica Milica Todorović iznenadila je javnost svojim novim izgledom kada se pojavila u emisiji "Amidž šou". Osim što je promenila frizuru, Milica je otkrila i kako je uspela da dovede svoju liniju do savršenstva. Međutim, ono što je najviše šokiralo njene fanove bila je njena iskrena ispovest o zdravstvenim problemima koji su je mučili godinama.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Todorović

 

- Ja sve ovo sad kod sebe zovem nova era Milice Todorović. Nisu magije, prosto sam imala veliku insulinsku rezistenciju, to je bio jedan zdravstveni problem za koji ja nisam znala. Patila sam se unazad godinama, bila sam na raznim dijetama, smršala bih, ali bi se to brzo vratila...Sve je to zbog stresa - rekla je Milica.

Foto: ATA Images

Milica Todorović

 

Inače, Popularna pevačica i pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Milica Todorović, nasmejana se pojavila nedavno na svadbi koleginice Aleksandre Bursać, koja je organizovana u jednom luksuznom restoranu u Novom Sadu. Kako je otkrila za medije, sa koleginicom se poznaje već dve decenije i izuzetno joj je drago što je pronašla onog pravog, međutim njenog izabranika će upoznati tek danas.

- Što se tiče ljubavi, danas sam došla da slavim ljubav Aleksandre Bursać i njenog dragog. Znam je (Aleksandru) više od 20 godina... Vau, koliko smo matore! (smeh) Predrago mi je. Ona je jedna predivna devojka koja prelepo peva. Muža joj ne znam, danas ću da ga upoznam. Ne bude li bio dobar, imaće posla sa mnom - poručila je Todorovićeva za Republiku tada. 

BONUS VIDEO: