CECA RAŽNATOVIĆ IZLUDELA ŠEIKA IZ DUBAIJA! Za pevačicu izdvojio VRTOGLAVU cifru, nije ni pitao KOLIKO KOŠTA!


IZVOR: Republika/Š. P. - 09.10.2024 | 11:05


Očaran pevačica zakupio ceo separe kako bi je slušao u prvom redu!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Schutterastock
CECA RAŽNATOVIĆ IZLUDELA ŠEIKA IZ DUBAIJA! Za pevačicu izdvojio VRTOGLAVU cifru, nije ni pitao KOLIKO KOŠTA!

Kako navode domaći mediji, bogati šeik iz Dubaija je izazvao veliku pažnju javnosti nakon što je zakupio centralni VIP separe za koncert srpske folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, koji će se tamo održati 15. novembra. Naime, šeik je izrazio želju da bude tik ispred bine kako bi uživao u njenim pesmama i imao privilegovan pogled na pevačicu kojom je očaran, a za tu priliku nije pitao ni za cenu.

- Čim su karte bile puštene u prodaju, među prvima su ljudi iz šeikovog protokola došli po ulaznice. Objasnili su da njihov šef želi VIP separe koji se nalazi ispred same bine, kako bi uživao i u pesmi, ali i u pogledu na ženu kojom je očaran - ispričao je izvor, prenosi Informer, koji je dodao da je i sam bio iznenađen time što arapski državljani slušaju našu muziku i što uopšte znaju srpske pevače:

Foto: ATA images

Ceca Ražnatović izludela šeika iz Dubaija

- Rekli su nam da je šeik već imao prilike da čuje Cecu, ali nisu znali da li ju je slušao uživo ili mu je neko puštao njene pesme, spotove... Rekao im je i da bi voleo da je lično upozna, te da joj kaže koliko mu se dopada. Kupili su 10 karata i platili su separe dva meseca pre samog koncerta. Ne sumnjamo da broje dane do Cecinog dolaska u Dubai.

Podsećanja radi, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je iznenadila svoju publiku najavivši veliki koncert na beogradskom Ušću, koji će se održati na Vidovdan, 28. juna 2025. godine. Ovo će inače biti njen treći koncert na ovoj lokaciji, a prvi nakon punih 12 godina, što je izazvalo veliko oduševljenje među fanovima.

Foto: Ata images

Ceca Ražnatović zakazala koncert na Ušću na Vidovdan

BONUS VIDEO: