DARKO LAZIĆ STIGAO U PORODILIŠTE PO KAĆU I ĆERKICU! Slavio do jutra rođenje NASLEDNICE, evo u kakvom stanju se pojavio (VIDEO)


IZVOR: P. R. / G. D. - 09.10.2024 | 12:20


Folker ne skida osmeh sa lica!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
DARKO LAZIĆ STIGAO U PORODILIŠTE PO KAĆU I ĆERKICU! Slavio do jutra rođenje NASLEDNICE, evo u kakvom stanju se pojavio (VIDEO)

Supruga popularnog pevača Darka Lazića, Katarina, nedavno je na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Srna. Ova vest je obradovala mnoge, a posebno samog folkera koji je danas stigao u porodilište kako bi došao po svoju izabranicu i naslednicu, te ih odveo kući. Uz njega su bile i Kaćine sestre, Tijana i Kristina, koje su zajedno stigle po malenu sestričinu. POGLEDAJ GALERIJU

Iako su sinoć proslavili rođenje devojčice, Lazić je bio vidno raspoložen kada je besnom mašinom stigao u KBC "Dr Dragiša Mišović" na Dedinju. 

Foto: ATA Images

Darko Lazić stigao u porodlište po Katarinu i ćerku Srnu

Podsećanja radi, Katarina Lazić se porodila pre dva dana, a tim povodom, pevač je organizovao slavlje za porodicu i prijatelje u jednom restoranu u Rumi. 

Na proslavi, Darko Lazić nije krio svoju veliku sreću zbog rođenja ćerke Srne, te je istakao da je veoma srećan čovek, kao i da je jedva čekao da upozna svoju "malu princezu". Takođe, otkrio je da je beba veoma slična njemu i da je veoma dobar apetit, što je izazvalo osmehe prisutnih.

Ja sam... Itekako srećan čovek. Srećan sam već odavno. A danas pogotovo. Imam mi još jednu malu princezu koju sam želeo. Video sam je samo preko telefona pošto ne daju da se ulazi u bolnicu. Sutra treba da odemo po bebu, ako Bog da... - rekao je pevač, te priznao da ne zna koliko je popio:

- Ne znam koliko sam popio, ako ćemo da računamo od prekjuče, izgubio sam broj! 

BONUS VIDEO: