SAŠA POPOVIĆ HITNO IZJURIO IZ PORODIČNE KUĆE, USLEDIO DRAMATIČNI SUSRET! Poseta obavljena u strogoj TAJNOSTI! (PAPARACO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 10.10.2024 | 08:00


Od Suzane ni traga, ni glasa.

Foto: Vladimir Popović
SAŠA POPOVIĆ HITNO IZJURIO IZ PORODIČNE KUĆE, USLEDIO DRAMATIČNI SUSRET! Poseta obavljena u strogoj TAJNOSTI! (PAPARACO)

Ekipa portala Republika uhvatila je Sašu Popovića ispred kuće na Bežanijskoj kosi, gde se oporavlja, a kako smo saznali, njegovo stanje je sve bolje, pa nije isključeno da će se vrlo uskoro vratiti u takmičenje "Zvezde Granda", koje definitivno nije isto bez njega.

Estradni mag je iskoristio lep dan, kako bi malo prošetao ispred kuće i porazgovarao sa komšijom, koji ga redovno posećuje, ne bi li saznao detalje njegovog zdravstvenog stanja, a Popović rado proćaska sa njim.

- Saši taj komšija stalno dolazi. Stanje mu je sada stabilno, ide sve bolje, ali preventivno ide na redovne kontrole, da bi se svi uverili da je sve kako treba - kratko nam je rekao izvor na licu mesta.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Saša Popović

 Saša je stao na noge i sve se više kreće, ali su mu posete ograničene, kako se ne bi ugrozilo njegovo zdravstveno stanje. Osim razgovora sa komšijom, Popović je sve vreme telefonirao i kuckao poruke, pa je jasno da posao vodi od kuće i da i dalje on donosi sve odluke vezane za popularno takmičenje. 

Nedostatak Saše Popovića sigurno će imati uticaj na tok takmičenja, kao i na odluke koje se tiču eliminacija i ocenjivanja takmičara. Njegovo iskustvo i profesionalnost su nezamenljivi u ovom formatu šoua, te je jasno da će njegovo odsustvo ostaviti trag na emisijama koje slede.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Saša Popović

 

Svi prisutni na snimanju izrazili su iskrenu želju za brzim oporavkom Saše Popovića i nadaju se da će se uskoro vratiti na svoje mesto u studiju "Zvezda Granda". Njegovo prisustvo je neophodno kako bi se takmičenje odvijalo u punom sjaju i bez prepreka.

BONUS VIDEO: