SAŠA POPOVIĆ HITNO PROMENIO ISHRANU! Evo šta su doktori rekli čelniku "Granda"! Stanje mu se bitnije poboljšalo i zbog OVE STVARI (FOTO)


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 10.10.2024 | 12:30


Nove informacije o zdravstvenom stanju Saše Popovića!

Foto: ST/Vladimir Lukić
SAŠA POPOVIĆ HITNO PROMENIO ISHRANU! Evo šta su doktori rekli čelniku "Granda"! Stanje mu se bitnije poboljšalo i zbog OVE STVARI (FOTO)

Ekipa portala Republika uhvatila je juče Sašu Popovića ispred kuće na Bežanijskoj kosi, gde najviše vremena provodi u poslednje vreme. On, naime, razgovara s komšijom koji ga redovno posećuje, a kako smo uspeli da saznamo, stanje mu je sve bolje!

Kako smo uspeli da saznamo, jedan od razloga što se stanje naglo poboljšalo pored terapije, jeste to što je Saša već neko vreme na posebnoj ishrani, odnosno jede većinom sirovu hranu i presnu. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Saša je u dogovoru sa doktorima prešao na sirovu ishranu i presnu hranu, kao i presno ceđene sokove bez šećera, koji mu daju dodatnu energiju i zdravi su za ceo organizam. Saši je od toga bolje, a terapije su takođe urodile plodom, pa mu je stanje sada odlično, svakim danom sve bolje, što je najvažnije - rekao je za naš portal izvor blizak Saši.

Foto: Vladimir Popović

Saša Popović

 

Podsetimo, mnogi su zaboravili da je Suzana svojevremeno pričala o bračnim vodama, kako je ostavila bivšeg supruga i zbog čega, ali i kako je upoznala Sašu, s kojim je i danas u skladnom braku. Ona se od Saše nije odvajala otkako je započeo lečenje, te ga i sada vodi svuda gde treba. 

Foto: Shutterstock, Printscreen/Youtube/Grand Magazin

Suzana Jovanović i Saša Popović

 

Imala sam skoro 19 kada sam dobila sina Danijela. To je bila moja prva mladalačka ljubav. Do tada su bile simpatije. Odmah sam se udala, rodila sina i još brže se razvela. U tom braku su se desile neke stvari za koje sam čula kasnije, nisam bila jedina u njegovom životu. Svi su znali, osim mene. I onda je moj prvi brak krenuo da se urušava. Usledio je razvod. Nisam želela da budem druga. Moj sin je tada imao osam meseci. Ja sam to samo presekla. Uzela sam svoje dete, otišla kod roditelja i razvela se - rekla je ona tada. 

BONUS VIDEO: