PEVAČICA IZNELA ZASTRAŠUJUĆU TEORIJU O SLUČAJU KECMANOVIĆA: Zbog Kostine majke ne dolazi sebi, ovi DETALJI će vas naježiti! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 10.10.2024 | 15:10


Muzička zvezda preneražena zbog stravičnog zločina maloletnog Koste.

Foto: Ata Images/printskrin
PEVAČICA IZNELA ZASTRAŠUJUĆU TEORIJU O SLUČAJU KECMANOVIĆA: Zbog Kostine majke ne dolazi sebi, ovi DETALJI će vas naježiti! (FOTO)

Folk pevačica Seka Aleksić oglasila se povodom suđenja Kosti Kecmanoviću, koji je u utorak pred Specijalnim sudom u postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja Vladimira i Miljane Kecmanović rekao kako su zapravo oni krivi za masakr koji je počinio 3. maja prošle godine, kada je u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' usmrtio devetoro vršnjaka i čuvara škole.

 

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Kosta Kecmanović optužuje roditelje da su krivi što je on počinio stravični masakr

Naime, ona je u svojoj objavi na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter), kao roditelj, izrazila ogromnu tugu i nevericu što je jedno dete uopšte počinilo takav zločin, a onda pobrojala sve poražavajuće činjenice zbog kojih saoseća s majkama i očevima koji su izgubili svoju decu.

Ne znam za vas, ali nikako ne mogu da rešim u svojoj glavi ovaj slučaj oko Kecmanovića... Poražavajuće mi je da je juče jedna majka bila suočena s detetom koje je rodila... Poražavajuće mi je da je jedno dete to počinilo... Poražavajuće mi je da je jedna majka toliko hladnokrvna (bar tako deluje)... Poražavajuće mi je što su sve te porodice zavijene u crno... Uništeno je toliko života... - napisala je Seka u svojoj objavi.

Foto: Printskrin X

Seka Aleksić se oglasila povodom slučaja Koste Kecmanovića

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' u masovnom ubistvu usmrtio devetoro vršnjaka i čuvara škole.

On je tokom suđenja prethodnih dana izneo mnoštvo optužbi na račun svojih roditelja Miljane i Vladimira Kecmanovića, protiv kojih se vodi postupak u Specijalnom sudu.

Između ostalog, kako je Republika već izvestila sa suđenja, dok je govorio o odnosima u porodici, da li je bilo problema i da li mu je neko rekao da je psihopata, dao je potvrdan odgovor:

- Jeste jednom prilikom. Otac. Ne mogu tačno da se setim situacije. Bio je ljut.

Kosta je tokom svedočenja rekao i da ga je majka pritiskala da bude najbolji, vikala bi na njega kada nije bio najbolji, te istakao da je to uticalo na njegovu odluku da počini masakr.

BONUS VIDEO: