UZNEMIRUJUĆI DETALJ SA FOTOGRAFIJE SAŠE POPOVIĆA! Nikako ne želi da javnost sazna za OVO, odmah pobegao u kuću! (FOTO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 10.10.2024 | 20:10


Zbog ovoga Saša Popović još uvek nije spreman da se vrati u takmičenje "Zvezde Granda!"

Foto: ST/Vladimir Lukić
UZNEMIRUJUĆI DETALJ SA FOTOGRAFIJE SAŠE POPOVIĆA! Nikako ne želi da javnost sazna za OVO, odmah pobegao u kuću! (FOTO)

Ekipa portala Republika uhvatila je Sašu Popovića ispred kuće na Bežanijskoj kosi, gde se oporavlja, a kako smo saznali, njegovo stanje je sve bolje, pa nije isključeno da će se vrlo uskoro vratiti u takmičenje "Zvezde Granda", koje definitivno nije isto bez njega.

Fotografije Saše Popovića ispred njegove kuće nedavno su privukle pažnju javnosti, jer je na njima bilo jasno vidljivo da je zbog bolesti izgubio na kilaži. Ovaj poznati muzički producent, koji je decenijama prisutan na domaćoj sceni, izgledao je značajno mršavije nego što su ga ljudi navikli da vide. 

Saša Popović, koji je inače poznat po svom energičnom nastupu i harizmi, na ovim fotografijama nije nosio svoj prepoznatljiv osmeh. Jasno je bilo vidljivo da je kosa bila skrivena ispod kačketa, što je izazvalo spekulacije da je možda došlo do promena na tom polju. Takođe, nosio je širu garderobu, što dodatno naglašava promene u njegovom izgledu.

POGLEDAJ GALERIJU

Nakon što su fotografije obišle društvene mreže, krenule su brojne poruke podrške Saši Popoviću. Mnogi obožavaoci su izrazili želju za brzim oporavkom, dok su se kolege iz muzičke industrije javno obratile sa rečima podrške i sa željom da što pre ponovo vide Sašu u punom sjaju.

Inače, Saša je stao na noge i sve se više kreće, ali su mu posete ograničene da se ne bi ugrozilo njegovo zdravstveno stanje. Osim razgovora s komšijom ispred svoje porodične kuće, Popović je sve vreme telefonirao i kuckao poruke, pa je jasno da posao vodi od kuće i da i dalje on donosi sve odluke vezane za popularno takmičenje. 

BONUS VIDEO: