HOSPITALIZOVAN SIN SORAJE VUČELIĆ! Objavljena prva fotografija, ona se ne odvaja od njega!


IZVOR: Republika/Š. P. - 10.10.2024 | 17:00


Soraja Vučelić je sve vreme uz sina.

Foto: Instagram.com
HOSPITALIZOVAN SIN SORAJE VUČELIĆ! Objavljena prva fotografija, ona se ne odvaja od njega!

Soraja Vučelić poznata je po svom luksuznom načinu života, ali veoma retko deli detalje iz svog privatnog života, posebno kada je reč o sinu. Međutim, nedavno je napravila izuzetak i podelila fotografiju svog sina iz bolničkog kreveta, gde se vidi kako zajedno gledaju crtaće na telefonu dok mališan prima infuziju. Ovaj prizor izazvao je iznenađenje među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

- Moj hrabri dečak - napisala je ona uz fotografiju sa sinom.

Foto: instagram.com/printscreen

Soraja Vučelić sa sinom

Soraja je nedavno istakla da je ova godina jedna od najlepših u njenom životu zbog dolaska sina Kana, koji je promenio i ulepšao njen život. Izrazila je svoju prirodnu spremnost za ulogu majke, ističući da je majčinski instinkt došao do izražaja i da se odlično snašla u toj ulozi. Ponosna je na svog sina i izrazila želju da on nasledi njen karakter i vrednosti.

Soraja je otkrila da je sinu za Novu godinu kupila luksuzni automobil, te da je veoma pažljiva kada je u pitanju ispunjavanje njegovih želja. Takođe, najavila je planove za budućnost, ističući da bi volela da njen sin nasledi njen karakter i da se nada da će mu pružiti sve što je potrebno za srećan i ispunjen život.

Soraja je istakla da je njen život postao drugačiji nakon dolaska sina te da sada teži miru, iako joj mir ne teži. Takođe, izrazila je svoje mišljenje o javnom poslu, ističući da je vrlo stresan i da nosi određene izazove. Takođe, naglasila je da je život u klubovima prevaziđen te da se nada da će ljudi to shvatiti.

BONUS VIDEO: