PORODICA TRAJKOVIĆ STIGLA NA GALA PROSLAVU! Đani spreman za ŠOU, njegova unuka je glavna zvezda!


IZVOR: G. D. / M. I. - 10.10.2024 | 19:00


Neviđeni luksuz na krštenju i rođendanu male Nike Trajković!

Foto: Republika
PORODICA TRAJKOVIĆ STIGLA NA GALA PROSLAVU! Đani spreman za ŠOU, njegova unuka je glavna zvezda!

Porodica Trajković danas je proslavila jedan od najradosnijih događaja - krštenje svoje unuke Nike, ćerke Đanijevog sina Marka, kao i njen prvi rođendan. Svečani obred održan je u hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Vračaru, mestu koje ima poseban značaj za ovu porodicu, budući da su u njemu krštena i njihova deca.

Nakon obreda, porodica Trajković je organizovala slavlje u jednom od prestižnih restorana u Beogradu. Ponosni roditelji, ali i baba i deda, bili su među prvima koji su stigli na proslavu. Svi članovi porodice pojavili su se u raskošnim odevnim kombinacijama, a posebnu pažnju privukla je slavljenica Nika, koja je zablistala u odeći koja je bila dostojna male princeze. POGLEDAJ GALERIJU

 

Hram Pokrova Presvete Bogorodice na Vračaru ima poseban značaj za porodicu Trajković, budući da su u njemu krštena i njihova deca. Ovaj hram predstavlja duhovno središte porodice i mesto gde su prošli kroz važne životne obrede.

Mala Nika, čije je krštenje danas obeleženo, definitivno je bila zvezda večeri. Njen osmeh i radoznali pogledi očarali su sve prisutne, a njen prvi rođendan obeležen je u atmosferi ljubavi i radosti.

Slavlje povodom krštenja Nike i proslave njenog prvog rođendana donelo je mnogo radosti i emotivnih trenutaka porodici Trajković, ali i svim prisutnima. Ovo je bio dan koji će se dugo pamtiti, obogaćen ljubavlju, toplinom i porodičnom srećom.

BONUS VIDEO: