"NISAM MOGLA DA ZAŠTITIM ĆERKE, TO JE BILO KRVOPROLIĆE" Potresne Karleušine REČI o Tošiću nakon razvoda SEKU POPUT ŽILETA!


IZVOR: Republika/P. R. - 10.10.2024 | 23:50


Pevačica priznala šta je bivši fudbaler tražio od nje nakon kraha braka!

Foto: ATAImages
"NISAM MOGLA DA ZAŠTITIM ĆERKE, TO JE BILO KRVOPROLIĆE" Potresne Karleušine REČI o Tošiću nakon razvoda SEKU POPUT ŽILETA!

Nakon razvoda od fudbalskog menadžera Duška Tošića, muzička zvezda Jelena Karleuša iskreno je progovorila o teškim trenucima kroz koje je prolazila za vreme braka koji je trajao 17 godina, ali i nakon zvaničnog okončanja njihove zajednice. Kako je priznala, najteže joj je bilo to što nije mogla zaštiti svoje ćerkice od svađa i tenzija između nje i bivšeg supruga.

- Ja mnogo puta ćerkice nisam mogla da zaštitim od onoga što vide u svojoj kući. Želela sam da odnos oca prema majci ne deformiše moje ćerke i ne napravi ono što će biti njihov odnos sa muškarcem, a to je katastrofa - rekla je Jelena. 

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock_Caslav_Vukojicic

Jelena Karleuša se razvela od Duška Tošića

Nakon razvoda, Duško je pokušao da uspostavi dobre odnose sa Jelenom, prvenstveno zbog njihovih ćerkica. Međutim, Karleuša je istakla da ne veruje u mogućnost dobrih odnosa nakon razvoda, smatrajući da ljubav koja je nestala ne može biti zamenjena prijateljstvom.

- Duško me je zvao, ali pošto se ja ne javljam na telefon, on mi je onda napisao da moramo da budemo u dobrim odnosima zbog dece, sada kada smo se razveli. Ja sam mu odgovorila da nema potrebe da sada budemo u dobrim odnosima zbog dece, ako već nismo mogli da budemo u dobrim odnosima dok smo u braku. To je bilo krvoproliće. Sa druge strane, ne verujem u dobre odnose posle braka, jer čim se žena udala za nekog, znači da ga je volela, čim se razvela to znači da je ljubav prestala. Ljubav koja nestaje i prijateljstvo se ne mogu spojiti. Ja ne mogu da se družim sa nekim sa kim sam spavala i ko mi je slomio srce. Posebno mi je zaparao uši momenat kada je izjavio da budemo u dobrim odnosima zbog dece. Pa, zbog dece si trebao da se potrudiš da brak bude dobar, da mama bude srećna, da ne plače, da se mama ne provlači kroz blato i da se definicija braka i porodice održi, a ne samo mama da drži to. Pošto si ti pustio mene, ti nisi moj prijatelj - istakla je pop diva u emisiji "4 i po žene".

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Jelena Karleuša ne želi da čuje za Duška Tošića

BONUS VIDEO: