NEVIĐENI BLAM ANDREANE ČEKIĆ! Pomešala mladoženju na veselju, posle morala zbog ovoga da se izvinjava!


IZVOR: Republika/ D. L. - 11.10.2024 | 09:30


Tada mi je postalo jasno zašto su me i on i ceo bend gledali začuđeno – napisala je pevačica!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
NEVIĐENI BLAM ANDREANE ČEKIĆ! Pomešala mladoženju na veselju, posle morala zbog ovoga da se izvinjava!

Pevačica Andreana Čekić je u više navrata pričala o tome kako voli da se šali na svoj račun, a sada je mnoge nasmejala situacija koja se desila na jednoj svadbi. Naime, iskustvo i višegodišnji rad iziskuju i razne situacije koje uključuju blamove, a pevačica je otkrila zbog čega je bilo sramota na jednoj svadbi.

Pitala sam čoveka kome sam pevala na svadbi: „Kad se ženiš?“. Utripovala sam da je njegov brat i skontala sam šta sam uradila tek kada se pojavio taj njegov brat. Tada mi je postalo jasno zašto su me i on i ceo bend gledali začuđeno – napisala je pevačica na svom Instagramu kada je jedan fan upitao za najveći blam koji se desio u poslednje vreme. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Andreana Čekić

 

Andreana je nedavno za Grand otkrila I koji su joj najsrećniji trenuci u životu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Andreana Čekić

 

- U mom životu je bilo i biće mnogo lepih trenutaka. Najlepši su oni trenuci kada sam sa svojom familijom na okupu, kada bratanac zaspi u mom krilu, kada sa svojim kučićima izađem u šetnju i posmatram svet oko sebe. Takođe, kada sam sa svojim bendom na turneji i svojoj publici dam sve od sebe da uživaju i neko sam ko voli da usrećuje druge, to me ispunjava – rekla je pevačica jednom prilikom. 

Inače, pored situacije na svadbi, mnogi pamte i činjenicu da je Andreana u jednoj emisiji rekla kako veruje da je zemlja okrugla, a ova izjava naišla je na brojne osude, te su mnogi pokušavali pevačici da objasne da mora bolje da se informiše, i da je nemoguće da je zemlja ravna ploča. 

BONUS VIDEO: