GOGA KONAČNO OTKRILA ŠTO SE RAZVELA! Pevačica rešila da više ne ćuti, a posebno je sve dirnula priča o problemu sa detetom!


IZVOR: Republika/ D. L. - 11.10.2024 | 13:00


Folkerka je pričala o svemu bez dlake na jeziku!

Foto: ATAImages
GOGA KONAČNO OTKRILA ŠTO SE RAZVELA! Pevačica rešila da više ne ćuti, a posebno je sve dirnula priča o problemu sa detetom!

Pevačica Goga Sekulić iznenadila je javnost razvodom od supruga Uroša Domanovića, sa kojim ima sina. Iako su mnogi bili iznenađeni ovom informacijom, ljudi iz Goginog okruženja već su znali da par ne živi zajedno već neko vreme. Goga nije otkrivala razloge razvoda, ali je sada otvoreno priznala da je korona virus bio presudan faktor za njihovo udaljavanje.

- On je zaista divan. Nas dvoje smo se razišli jer nas je korona udaljila, ali smo ostali u odličnim odnosima -  rekla je Goga koje je otvoreno govorila o problemu koji ima njen sin:

Foto: printscreen/RTV Pink

Goga Sekulić

 

Dete mi kasni u govoru! Sada idemo kod logopeda. On je navikao, kao i sva muška deca ''on okom, mama skokom'', ali naravno nije samo to u pitanju. Promene u govoru kod deteta sam videla kad je primio MMR vakcinu. Konkretne promene sam videla sa nepune dve godine kada je Vasilije prestao da me zove. Odlučila sam da se vratim u Beograd i potražim pomoć naših stručnjaka. To je velika muka, velika borba. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Goga Sekulić

 

Zaključak u svemu tome je samo rad, rad i rad! To je iscrpljujuće, nije lako ni roditeljima ni deci. Jako je bitna socijalizacija! Vrtić je jako bitan, da dete oseti prostor, drugare, atmosferu. Proces podrazumeva odlazak kod logopeda, defektolog, u sezornu sobu sve je to jako bitno! Ima mnogo načina da se pomogne. Sve je Božija volja i rad. 

Ova borba za zdravlje deteta predstavlja veliki izazov za pevačicu, ali istovremeno pokazuje njenu posvećenost kao majke.
 

BONUS VIDEO: