ĐANI DAO 8.000 EVRA SAMO NA BAKŠIŠ! Evo koga je kitio na veselju na krštenju unuke! Pod gasom se veselio za sve pare!


IZVOR: Republika/ D. L. - 11.10.2024 | 14:30


Najviše se opario njegov kolega Uroš Živković koji je otpevao više pesama.

Foto: Republika
ĐANI DAO 8.000 EVRA SAMO NA BAKŠIŠ! Evo koga je kitio na veselju na krštenju unuke! Pod gasom se veselio za sve pare!

Pevač Radiša Trajković Đani juče je proslavio jedan od najradosnijih događaja - krštenje svoje unuke Nike, ćerke Đanijevog sina Marka, kao i njen prvi rođendan. Svečani obred održan je u hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Vračaru, mestu koje ima poseban značaj za ovu porodicu, budući da su u njemu krštena i njihova deca.

Kako smo saznali, na slavlju su se pojavile brojne folkerove kolege, a Đani je mnogima dao dobar bakšiš, te je u zbiru potrošio oko 8.000 evra! Najviše se opario njegov kolega Uroš Živković koji je otpevao više pesama. 

Foto: Instagram printsceen

Uroš Živković peva na krštenju Đanijeve unuke

 

- Đani je kitio kolege sve vreme, a pod gasom mu nije ni bilo bitno koliko će da potroši. Svi su uživali na slavlju, a on je i sam pevao za okuplene goste. Supruga Slađa ga je više puta opomenula rečima da treba da smanji alkohol, da ne pravi cirkus i da se lepo ponaša, ali je videla brzo koliko je zbog svega srećan, pa ga je pustila da se veseli - priča nam izvor koji se našao na licu mesta. 

Foto: Instagram printsceen

Đani peva na krštenju unuke

 

Podsetimo, čitava porodica blistala je u belim odevnim kombinacijama, stvarajući jedinstven i prefinjen izgled. Posebnu pažnju privukla je Slađina torba - skupocena Hermes torba, vredna oko 10.000 evra, koja je upotpunila njen elegantni beli outfit. Dok su žene iz porodice nosile potpuno bele kombinacije, muški članovi su se opredelili za kombinaciju crne i bele boje, stvarajući skladan i sofisticiran izgled.

Foto: Gaja

Đani sa porodicom

 

Nakon krštenja, porodica je organizovala gala proslavu, a ekipa portala Republike bila je na licu mesta, pa porazgovarala sa Đanijem, koji je nazdravio i otkrio da mu je unuka promenila život.

- Svi znaju da volim žensku decu, imam sinove, ali ćerka je ćerka... Unuka mi je promenila život - rekao je Đani, a onda ga je Slađa prekinula.

- Imaš i mene - dobacila je Slađa.

- Ti si mi urezana u srcu. Srce mi je bilo puno danas, baš sam raspoložen. Svakom bih poželeo ovo - rekao je on.

BONUS VIDEO: