DOKTOR HITNO DOŠAO KOD SAŠE POPOVIĆA! Evo šta se sada dešava ispred vile na Bežanijskoj kosi! (FOTO)


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 11.10.2024 | 15:46


Republika na licu mesta!

Foto: ST/Dragan Kadić
DOKTOR HITNO DOŠAO KOD SAŠE POPOVIĆA! Evo šta se sada dešava ispred vile na Bežanijskoj kosi! (FOTO)

Ekipa portala Republika uhvatila je pre nekoliko dana Sašu Popovića ispred kuće na Bežanijskoj kosi, gde se oporavlja. Inače poznat po svom energičnom nastupu i harizmi, na ekskluzivnim fotografijama nije imao prepoznatljiv osmeh. Kosu je sakrio ispod kačketa, a primetno je i da mu je garderoba znatno šira, što ukazuje da je izgubio težinu. POGLEDAJ GALERIJU

 

Kako smo sada saznali, Saša Popović je pre nekoliko dana vratio kolege koji su došle da ga iznenade ispred kuće na Bežanijskoj kosi, a sve zato što je po svetu lekara predloženo da ne ide previše među ljude da ne bi pokupio neki virus ili se prehladio.

Foto: Vladimir Popović

Saša Popović

 

U međuvremenu, u dom Saše Popovića nedavno je svratio doktor, koji poznaje čelnika Granda dugi niz godina. On je došao u regularnu posetu, kako bi se video sa Sašom jer nisu zbog obaveza uspeli da se usklade, te se zadržao pola sata u vili na Bežanijskoj kosi. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Saša Popović

 

On je samo obišao Sašu, te su razgovarali o tome u kojoj meri mu se stanje popravlja, kao i o mogućim daljim postupcima u lečenju. 

Podsetimo, fotografije Saše Popovića ispred njegove kuće nedavno su privukle pažnju javnosti jer je na njima bilo jasno vidljivo da je zbog bolesti izgubio kilažu. Ovaj poznati muzički producent, koji je decenijama prisutan na domaćoj sceni, izgledao je znatno mršavije nego što su ljudi navikli da ga vide. 

BONUS VIDEO: