ISTINA O SVAĐI KARLEUŠE I MARIJE ŠERIFOVIĆ: Jelena otkrila kakvo ZLO joj je priredila bivša drugarica, OVO joj nikada neće oprostiti!


IZVOR: Republika/O. B. - 11.10.2024 | 17:00


Jelena Karleuša bez dlake na jeziku otkrila je sve o raspravi sa Marijom Šerifović!

Foto: ATAImages
ISTINA O SVAĐI KARLEUŠE I MARIJE ŠERIFOVIĆ: Jelena otkrila kakvo ZLO joj je priredila bivša drugarica, OVO joj nikada neće oprostiti!

Pop diva Jelena Karleuša nedavno je gostovala na podkastu kod jutjubera Stefana Lazarova gde je otvorila dušu i progovorila o svom odnosu sa Marijom Šerifović, sa kojom je nekada bila nerazdvojna tokom zajedničkog rada u žiriju "Zvezda Granda".

Karleuša je otkrila da je povređena postupcima Šerifovićke, posebno kada je Marija lajkovala uvredljiv komentar na njen račun na Tviteru.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Jelena Karleuša o svađi sa Marijom Šerifović

 

- Bila sam uz nju i u dobru i u zlu, ali kada je bilo problema vezanih za mene, ona nije bila uz mene. Kap koja je prelila čašu bio je trenutak kada je lajkovala jedan jako ružan komentar -  izjavila je Jelena.

Karleuša je istakla koliko ju je povredila Marijina reakcija tokom teških trenutaka, kada su joj izašli novi albumi i kada je bila izložena velikom linču.

- U tom momentu, najmanje što sam očekivala od prijatelja je da se pridruže, makar i tim jednim lajkom - poručila je Karleuša. Ovo razotkriva duboku emotivnu povređenost Jelene Karleuše i njeno razočaranje u postupke Marije Šerifović.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Jelena Karleuša o svađi sa Marijom Šerifović

 


Podsećamo da je prošle godine Jelena otpratila Mariju sa Instagrama, na šta je Šerifovićka odgovorila da nema problem s njom i da ukoliko neko ima problem, to treba da reši sam. Ova javna prepiska dodatno je produbila jaz između ove dve estradne ličnosti i ostavila javnost u šoku.

Jelena Karleuša je kroz ovo gostovanje pružila uvid u svoje emotivno stanje i otkrila detalje o odnosu sa Marijom Šerifović koji su do sada bili nepoznati javnosti. Ovo gostovanje sigurno će izazvati brojne reakcije i komentare, ali istovremeno je otvorilo prostor za razmišljanje o prijateljstvu i odnosima među poznatim ličnostima.

BONUS VIDEO: