DEČKO ISTETOVIRAO LIK SANDRE AFRIKE NA TELU: Pevačica ga izazvala da uradi, a kada je videla kako je ispala - ŠOKIRALA SE!


IZVOR: Republika/O. B. - 11.10.2024 | 18:30


Sandra Afrika dobila je posebno mesto na telu jednog mladića!

Foto: youtube.com/AmiG Show
DEČKO ISTETOVIRAO LIK SANDRE AFRIKE NA TELU: Pevačica ga izazvala da uradi, a kada je videla kako je ispala - ŠOKIRALA SE!

Poznata pevačica Sandra Afrika ponovo je bila u centru pažnje zbog jednog neobičnog događaja. Naime, jedan od njenih pratilaca na društvenoj mreži TikTok izazvao ju je da uradi tetovažu sa njenim likom, a ona je bez oklevanja prihvatila izazov. Ovaj neobičan događaj brzo je postao viralan na društvenim mrežama.

Nakon što je mladić objavio snimak tetoviranja na svom TikTok nalogu, Sandra Afrika je ostavila komentar "Je l smeš?", na šta je mladić odlučno odgovorio potvrdno. Ubrzo nakon toga, mladić je snimio ceo proces tetoviranja njenog portreta, što je izazvalo šok i oduševljenje kod pevačice. POGLEDAJ GALERIJU

 


Kada je videla da je mladić zaista istetovirao njen lik, Sandra Afrika nije krila svoje oduševljenje. "Aaaaaaa, ne verujem, najjači si", napisala je ona u komentaru ispod objave, a zatim je u daljoj prepisci s njim nagovestila da će ga voditi na večeru. Ova neočekivana reakcija pevačice samo je dodatno podstakla interesovanje javnosti za ovaj događaj.

Sandra Afrika je poznata po svojoj otvorenosti i spontanosti, ali ovaj događaj definitivno je iznenadio mnoge. Ostaje da vidimo kako će se dalje razvijati ova neobična priča koja je privukla pažnju javnosti širom regiona.

- To je presmešno, Filip je i dalje Prijovićkin muž, mi smo prijatelji, družimo se i moram da kažem da je Prija bila sa nama. Mi se poštujemo i volimo i družimo, a o tome nismo pričali niti je to bitno, znam da bih ja poslala svog muža kod Prije. - rekla je Sandra o navodnoj aferi sa Prijovićkinim mužem. 

BONUS VIDEO: