ŠOK-BOMBA O STANJU SAŠE POPOVIĆA DIREKTNO IZ GRANDA! Nakon hitne informacije zaustavljen intervju, ovo nikako ne sme da se ZNA!


IZVOR: Republika/Š. P. - 11.10.2024 | 20:00


Saša Popović se oporavlja kod kuće, a tačan datum njegovog povratka se i dalje krije.

Foto: ST/Vladimir Lukić
ŠOK-BOMBA O STANJU SAŠE POPOVIĆA DIREKTNO IZ GRANDA! Nakon hitne informacije zaustavljen intervju, ovo nikako ne sme da se ZNA!

Voditelji Granda, Vesna MilanovićDragana Katić i Goran Čomor sinoć su prisustvovali spektaklu, koji je priredila Ilda Šaulić svojoj publici. Oni su na koncert došli zajedno, pa porazgovarali sa novinarima i otkrili nove informacije o zdravstvenom stanju Saše Popovića, koji se trenutno oporavlja kod kuće.

Vesna je saopštila vest da se Saša uskoro vraća u takmičenje "Zvezde Granda" i da se samo čeka njegov oporavak u potpunosti, a Goran je potvrdio da se Popović dobro oseća, ali da imaju minimalne informacije.

- Saša će nam se uskoro pridružiti, samo da se totalno oporavi i da njegovo zdravstveno stanje bude kako treba - izjavila je Vesna, a Goran je potvrdio informaciju.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Vesna Milanović, Dragana Katić i Goran Čomor

 

- Dobro je, koliko mi znamo, sve je dobro - izjavio je Goran.

- Ovo je Ildin koncert i mislimo da veče treba da bude skroz njoj posvećeno - prekinula je Vesna intervju u tom momentu, pa je jasno da voditeljka ne želi da iznosi previše informacija o Sašinom stanju, već da se čeka njegov veliki povratak.

Podsetimo, ekipa portala Republika uhvatila je Sašu Popovića ispred kuće na Bežanijskoj kosi, gde se oporavlja, a kako smo saznali, njegovo stanje je sve bolje, pa nije isključeno da će se vrlo uskoro vratiti u takmičenje "Zvezde Granda", koje definitivno nije isto bez njega.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Saša Popović

 

Fotografije Saše Popovića ispred njegove kuće nedavno su privukle pažnju javnosti, jer je na njima bilo jasno vidljivo da je zbog bolesti izgubio na kilaži. Ovaj poznati muzički producent, koji je decenijama prisutan na domaćoj sceni, izgledao je značajno mršavije nego što su ga ljudi navikli da vide. 

BONUS VIDEO: