NAŠ POZNATI PEVAČ SMETA MOĆNIKU NA ESTRADI, ŽELI DA GA SE REŠI: Milan otkrio veliku MISTERIJU koja ga je zadesila, jedva se izvukao! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 11.10.2024 | 21:00


Milan Petković otkriva za Republiku šta se desilo!

Foto: Instagram.com printscreen
NAŠ POZNATI PEVAČ SMETA MOĆNIKU NA ESTRADI, ŽELI DA GA SE REŠI: Milan otkrio veliku MISTERIJU koja ga je zadesila, jedva se izvukao! (VIDEO)

Pevač Milan Petković nedavno je izbacio novu pesmu pod nazivom "Imam sve", koja je naišla na veoma pozitivne komentare. Publika je oduševljena novim singlom, a pesma je ubrzo postala veliki hit na društvenim mrežama i radio stanicama.

Međutim, kako saznaje portal Republika, Petković je imao nekoliko problema prilikom lansiranja ovog projekta u koji je uložio mnogo truda i vremena. Naš sagovornik nam je otkrio da sumnja da neko od kolega želi da ga sabotira, ali nije želeo da otkriva detalje o tome ko bi mogao biti umešan u ove probleme.

 

 

- Morao sam da skinem pesmu, zbog neke greške, skinuli su mi pesmu, ali sam uspeo da je vratim. Ne znam ni šta se desilo, jer smo mi sve uradili kako je trebalo. Uložili smo i mnogo truda, i rada, i para naravno da bi sve izgledalo ovako, ja sam iskreno prezadovoljan, ne znam, i dalje nam je misterija šta se desilo. Da upirem sad u kolege, ne želim, sa većinom sam okej, ali eto, možda nekome smetam, možda me neko sabotira, ne želi da se čuje za mene - rekao je Milan za Republiku. 

Unatoč poteškoćama, Milan Petković je dobio ogromnu podršku svojih vernih fanova, ali i podršku brojnih kolega iz muzičke industrije. Njegova pesma je brzo postala omiljena među slušaocima, a pozitivni komentari su se samo nizali.

 

 


Pevač je istakao da je uložio mnogo truda u stvaranje ove pesme i da je presrećan što je publika prepoznala kvalitet njegovog rada. "Imam sve" predstavlja spoj moderne produkcije i emotivnih tekstova, a Petković je pokazao da poseduje širok muzički spektar i da se odlično snalazi u različitim žanrovima.

Iako je imao izazova prilikom lansiranja nove pesme, Milan Petković ne planira da se zaustavi. On već radi na novim projektima i pesmama, a kako kaže, ovo iskustvo ga je samo dodatno motivisalo da nastavi da stvara i iznenađuje svoju publiku. Fanovi sa nestrpljenjem očekuju nove hitove od ovog talentovanog pevača.

 

 

BONUS VIDEO: