DEFINITIVNO STAVILI TAČKU O RAZVODU I BRAKU! Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić otkrili šta se dešava u porodičnom domu! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 11.10.2024 | 20:30


Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić pojavili su se večeras na koncertu Aleksandra Radović.

Foto: Antonio Ahel/ATAImage
DEFINITIVNO STAVILI TAČKU O RAZVODU I BRAKU! Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić otkrili šta se dešava u porodičnom domu! (FOTO)

Večeras je popularna pevačica Aleksandra Radović održala koncert za pamćenje u beogradskom Sava Centru, okupivši mnogobrojnu publiku ali i kolege iz estradnog sveta. Među zvanicama su se našli i poznati muzički par Jelena Tomašević i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić, čije prisustvo nije prošlo neprimećeno.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, a njihovo prisustvo na koncertu Aleksandre Radović definitivno je privuklo pažnju javnosti. Osmesi na njihovim licima tokom večeri samo su potvrdili da u njihovom odnosu sve savršeno funkcioniše, kako na sceni, tako i van nje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Aleksandra Radović je svojim glasom i energijom oduševila prisutne, izvodeći hitove koji su obeležili njenu karijeru. Njena emotivna interpretacija pesama naišla je na veliki odjek kod publike, koja je pevala zajedno sa njom tokom čitavog koncerta. Posebnu toplinu večeri doneli su i gosti iznenađenja, čime je koncert dobio dodatnu draž.

Prisustvo Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića na koncertu Aleksandre Radović nije samo potvrda njihove podrške koleginici, već i primer prijateljstva i solidarnosti među umetnicima na domaćoj sceni. Njihova podrška i prisustvo doprinose očuvanju pozitivne atmosfere i kolegijalnosti među estradnim ličnostima.

 

  POGLEDAJ GALERIJU


Večerašnji koncert Aleksandre Radović u Sava Centru definitivno će ostati upamćen kao jedan od vrhunskih muzičkih događaja, a prisustvo Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića dodalo je poseban šarm i toplinu večeri. Ovaj događaj još jednom je potvrdio važnost podrške i prijateljstva među umetnicima, ali i radosti koju muzika donosi publici i izvođačima.

BONUS VIDEO: