SNEŽANA ĐURUŠIĆ PREKINULA ĆUTNJU O SVAĐI SA VANJOM: Priznala sve šta se desilo, iznela sve detalje! (VIDEO)


IZVOR: G.D. - 11.10.2024 | 20:51


Snežana Đurišić priznala sve o svađi sa Vanjom Miloševićem!

Foto: ATAImages
SNEŽANA ĐURUŠIĆ PREKINULA ĆUTNJU O SVAĐI SA VANJOM: Priznala sve šta se desilo, iznela sve detalje! (VIDEO)

Folk pevačica Snežana Đurišić nedavno se pojavila na beogradskom koncertu posvećenom pokojnim kolegama Merimi Njegomir i Cunetu Gojkoviću. Osim toga, Snežana se dotakla nedavnog skandala sa svojim emotivnim partnerom, ginekologom Vanjom Miloševićem.

Na pitanje novinara o svađi sa Vanjom, Snežana je prvo izbegavala temu, ali se kasnije ipak osvrnula na to. Rekla je da se svako svađa i da ne želi da se bavi takvim pitanjima u tom trenutku. Istakla je da se trenutno fokusira na pripremu koncerata i najavila je jednu dobru pop-folk žurku. Naglasila je da ne prepušta ništa slučaju kada su u pitanju njeni koncerti.

Foto: Republika

Snežana Đurišić na snimanju

 

- O svađi sa Vanjom? Idemo dalje... - rekla je Snežana prvo pred našim kamerama, ne želeći da priča na tu temu, ali se malo potom predomislila.

- Znate kako, svako se svađa! Ko se ne voli, taj se i ne svađa! Spremam koncerte sada, prodali smo sve, biće to jedna dobra pop-folk žurka. Ne prepuštam ništa slučaju. A privatno to, ta neka pitanja, to nije primereno da me pitate sad - jasna je bila.

Vanju ću ja uvek sama da spomenem, normalno, a što se svađe tiče sve ste već objavili, ničeg novog nema - rekla je potom pevačica.

Podsetimo se skandala na aerodromu kada se Snežana posvađala sa svojim dečkom. Prilikom izlaska iz lifta, Đurišićeva je uporno išla za Vanjom, izražavajući svoje nezadovoljstvo njegovim ponašanjem. Ova neobična situacija privukla je pažnju medija, a Snežana je bila veoma emotivna i iznervirana. Njihova rasprava se nastavila sve do njihovog odlaska ka porodičnom domu.

BONUS VIDEO: