IRINA VUKOTIĆ UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM! Sve oči bile uprte u njih, voditeljka srećnija nego ikada! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. I. - 11.10.2024 | 21:11


Irina Vukotić se sa dečkom pojavila na koncertu Aleksandre Radović.

Foto: ST/Nemanja Pančić
IRINA VUKOTIĆ UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM! Sve oči bile uprte u njih, voditeljka srećnija nego ikada! (FOTO)

Večeras, u prepunom Sava centru, poznata pevačica Aleksandra Radović održala je koncert koji je privukao veliki broj poznatih ličnosti iz javnog života. Među njima se istakla voditeljka Irina Vukotić, koja je došla u pratnji svog dečka. Njih dvoje su privukli pažnju prisutnih svojom prisnošću, držeći se za ruke tokom večeri.

Irina Vukotić je večeras izabrala sofisticirani bež komplet - pantalone i sako, dok je on nosio plavi sako i košulju, uparene sa farmerkama. Njihov izgled nije prošao neprimećeno, te su se mogli čuti i komentari o tome koliko su lep par.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Irina Vukotić sa novim dečkom

 

Podsetimo, popularna voditeljka Irina Vukotić izazvala je veliku pažnju javnosti kada je nedavno na proslavi javno pokazala novog izabranika, otkrivajući tako da je pronašla novu ljubav svog života. Irina je podelila emotivni snimak na društvenim mrežama, na kojem se vidi kako ljubi svog partnera dok zajedno uživaju u plesu. Par je delovao veoma zaljubljeno i srećno, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

Na snimku koji je Irina podelila na društvenim mrežama, može se videti kako ona i njen partner ljubeći se uživaju u zajedničkom plesu. Emotivni trenuci koje su podelili sa svojim pratiocima ostavili su snažan utisak, a mnogi su izrazili divljenje prema njihovoj ljubavnoj priči.

Foto: instagram.com/printscreen

Irina Vukotić

Nakon što je javno pokazala svoju novu ljubav, Irina Vukotić je dobila mnoštvo čestitki i lepih reči podrške od svojih kolega, prijatelja i fanova. Mnogi su istakli kako im je drago što vide Irinu tako srećnu i ispunjenu, te da joj žele sve najbolje u ljubavi.

BONUS VIDEO: