HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Zaratili Marija Šerifović i Bosanac zbog kandidata! Evo šta je bio razlog okršaja!


IZVOR: Republika/ D. L. - 12.10.2024 | 09:00


Aleksandar Milić Mili je prvi pritisnuo taster, za njim i Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: Goran Doljančević, instagram.com/d.s.bosanac_official
HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Zaratili Marija Šerifović i Bosanac zbog kandidata! Evo šta je bio razlog okršaja!

Harmonikaš Dragan Stojković Bosanac i pevačica Marija Šerifović neretko se sukobljavaju na snimanju emisije "Zvezde Granda" zbog stavova koji im se ne poklapaju, a tako je bilo i sada.

Naime, Ako kompozitor ne može u pevačkom smilslu da iskritikuje kandidate, onda bar u fizičkom. Ovoga puta, kritiku je istrpeo kandidat Zoran Petrović Zole. Iako mu je bosanskohercegovački aranžer u prethovnoj sezoni bio mentor, čim je dobio priliku da kaže nešto kao član žirija, odmah je verbalno udario.

Foto: Goran Doljančević

Marija Šerifović

 

Aleksandar Milić Mili je prvi pritisnuo taster, za njim i Svetlana Ceca Ražnatović. Marija Šerifović je bila sledeća, a potom i ostali članovi žirija. Doduše, svi osim Snežane Đurišić. Ali i ona se nije dvoumila kada je čula kako Petrović peva hit Tošeta Proskog "Pratim te".Ovaj kandidat odmah u startu je osvojio svih 8 glasova.

Foto: Ata images

Dragan Stojković Bosanac

 

Čak je i voditeljka Ana Sević istakla da je san svakog pevača/takmičara da dobije svih osam glasova. I to je bila prva osmica u statnoj emisiji.

- Fenomenalno!Stvarno si prijatno iznenađenje za večeras.Lepa boja, emocija, sve mi se dopalo.Bravo dečko - konstatovala je Ceca.

Odmah se nadovezala evrovizijska pobednica.

- Sad će stvarno zvučati sumanuto, ali bukvalno je pevao petnaest sekundi i odmah sam se setila ko je on i njegove kosice. Konačno pevaš lepo i zdravo. Bravo - zaključila je Marija.

Sa njom se složila i Đurišieva:

- Odmah se čulo da je to neko ko ima iskustvo, ko zna i može da bude baš dobar pevač - ocenila je istaknuta muzička umetnica.

Međutim, haos je nastao kada je Dragan Stojković Bosanac prokomentarisao njegov izgled.

- Ja sam dao da, ali Zoki što si se ugojio? Sad si isti kao Marija - rekao je on.

Šerifovićeva je odmah reagovala:

Foto: Ata images

Dragan Stojković Bosanac

 

- Ajde, pusti čoveka na miru, bre - dobacila je ljutito.

Bosanac je potom dodao:

- Zoran je dobar pevač.Bio je nekad moj kandidat, kada je imao kosicu i kad je svirao kontrabas. Sad sam se setio,mogao si ti to da kažeš, a ne ja. To je sramota ne pomenuti ovakvog mentora - skrenuo je pažnju Zoranu.

Onda se ubacila i Ana Bekuta koja je nabacila Bosancu:

- Ti se preporušuješ, ali nema veze, mislim da zaslužujete jedan drugoga - skrenula je pažnju Ana.

Stojković je na to bio izričit:

- Naravno da se preporučujem i treba odabrati ovakvog mentora.Ja znam da će on mene izglasati - bio je samouveren Bosanac.

Ana je dodala:

- Pevaš srcem i to je najveći kvalitet - istakla je Bekuta.

Đorđe David je imao savet za Petrovića:

- Ja bih na ovo dodao da si lak u svemu tome. Jeste, čuje se trema, ali nekako je dalo krvi na stejdžu. Nemoj da se zaluđuje, možeš ti još gore da ideš - skrenuo je pažnju roker.

Viki je pažljivo slušala kolege,nije imala zamerke već je bila precizna:

- Pored svih pohvala, samo bih rekla da "Zvezde Granda" izrode mnogo dobrih pevača.Mislim da je ova godina baš tvoja - istakla je.

Kada je došlo vreme da Zole odabere svog mentora, Bosanac je bio siguran da je to baš on, ali se Petrović odlučio za Šerifovićevu.

BONUS VIDEO: