PEVAČICA SE SKINULA, PA SE FOTOGRAFISALA U HIT IZDANJU! Društvene mreže se zapalile zbog ovog kadra! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 12.10.2024 | 10:00


Ivana Krunić i Bane Čolak su već neko vreme u vezi, a njihovi postupci i izjave konstantno izazivaju interesovanje medija i javnosti.

Foto: ST/Petar Divac
PEVAČICA SE SKINULA, PA SE FOTOGRAFISALA U HIT IZDANJU! Društvene mreže se zapalile zbog ovog kadra! (FOTO)

Pevačica Ivana Krunić, poznata i kao bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", trenutno uživa na odmoru sa svojim partnerom Banetom Čolakom, a njihove aktivnosti nisu prošle neprimećeno na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com

Ivana Krunić

 


Na Instagramu je Ivana podelila provokativnu fotografiju sa odmora, na kojoj je u džuku potpuno naga, grudi prekrivena penom, dok sa Banetom nazdravlja šampanjcem. Ova fotografija izazvala je lavinu komentara među njenim pratiocima, koji su se oglasili sa različitim reakcijama, od oduševljenja do izražavanja mišljenja da je "malo previše".

 

 


Ivana je nedavno govorila o porodici i odnosu sa Banetom, ističući da su oni ljudi koji joj pružaju snagu da se nosi sa životnim izazovima. Ova izjava je dodatno podgrejala interesovanje javnosti za njihovu romansu i odnos.

 

 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Ivana Krunić i Bane Čolak

 

Ivana Krunić i Bane Čolak su već neko vreme u vezi, a njihovi postupci i izjave konstantno izazivaju interesovanje medija i javnosti. Nedavno je objavljen video snimak u kojem par razgovara o planovima za budućnost, pri čemu se spominje i mogućnost svadbe.

Ova informacija je dodatno podgrejala spekulacije o njihovom emotivnom statusu i planovima za zajedničku budućnost. Fanovi su veoma zainteresovani za dalji razvoj njihove veze, pa svaki detalj iz njihovog privatnog života izaziva veliku pažnju javnosti.

Iako su oboje bili učesnici rijaliti programa, Ivana Krunić i Bane Čolak su uspeli da zadrže veliku dozu privatnosti u vezi, te su informacije o njihovom odnosu i dalje predmet interesovanja javnosti.

BONUS VIDEO: