JOVANA JEREMIĆ ŠOKIRALA IZDANJEM U JUTARNJEM PROGRAMU! Svi komentarisali samo jedno, misle da je ovo spavaćica!


IZVOR: Republika/ D. L. - 12.10.2024 | 11:00


Njena odluka da se pojavi u ovakvom stajlingu izazvala je podeljena mišljenja među gledaocima i pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: ST/D. KADIĆ
JOVANA JEREMIĆ ŠOKIRALA IZDANJEM U JUTARNJEM PROGRAMU! Svi komentarisali samo jedno, misle da je ovo spavaćica!

Jovana Jeremić, popularna voditeljka Jutarnjeg programa, još jednom je privukla pažnju javnosti svojim izborom stajlinga. U poslednjoj emisiji "Novo jutro", Jovana je izabrala ultra kratku haljinu u boji kože sa dekolteom i čipkom na krajevima, što je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama, gde se klip proširio munjevitom brzinom. 

 

 

Njena odluka da se pojavi u ovakvom stajlingu izazvala je podeljena mišljenja među gledaocima i pratiocima na društvenim mrežama. Dok su neki pohvalili njen izgled i smelo modno izražavanje, drugi su izrazili rezervisanost i smatrali da je stajling više primeren za noćni izlazak nego za jutarnji program, ali voditeljka je na to navikla.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jovana Jeremić

 

Ovo nije prvi put da je Jovana svojim stajlingom privukla pažnju javnosti. Poznata po svom hrabrom modnom izražavanju, ona često bira provokativne kombinacije koje ističu njenu figuru i naglašavaju njenu individualnost.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jovana Jeremić

 

Nakon objave fotografije, reakcije javnosti su se brzo proširile društvenim mrežama, a komentari su nastavili da pristižu. Neki su pohvalili Jovanin smeli izbor, ističući da je ona osoba koja se ne boji da pokaže svoj stil, dok su drugi izrazili mišljenje da je stajling ipak bio preizazovan za jutarnji program.

Inače, Jovana je sve oduševila kada se nedavno na jednom veselju u prestonici pojavila sa partnerom Draganom Stankovićem. Oni su bili nerazdvojni, te su igrali zajedno, a nisu krili ni pred drugima koliko se vole i poštuju. 
 

BONUS VIDEO: