ZVANIČNO SE RAZVEO MILAN KALINIĆ! Evo koju situaciju voditelj pokušava da sakrije! Sve se tada desilo daleko od očiju javnosti!


IZVOR: Republika/ D. L. - 12.10.2024 | 12:30


Prema izvoru bliskom Kaliniću, par je doneo odluku o razvodu početkom ove godine, a ubrzo su formalizovali rastanak uz pomoć advokata.

Foto: ATA Images
ZVANIČNO SE RAZVEO MILAN KALINIĆ! Evo koju situaciju voditelj pokušava da sakrije! Sve se tada desilo daleko od očiju javnosti!

Nakon puno medijskih spekulacija, konačno je potvrđeno - Sandra i Milan Kalinić su zvanično okončali svoj brak. Ova vest je iznenadila mnoge, budući da su bili zajedno čak 18 godina, od 2006. godine, i imaju dvoje dece.

 

Foto: ATA Images

Milan i Sandra Kalinić

 

 

Prema izvoru bliskom Kaliniću, par je doneo odluku o razvodu početkom ove godine, a ubrzo su formalizovali rastanak uz pomoć advokata. Nakon razvoda, Milan je napustio njihov zajednički stan na Voždovcu i počeo da traži novi dom za sebe. U međuvremenu se preselio kod majke Bobe Kojović, s kojom je sada vrlo blizak.

Foto: Instagram.com

Milan i Sandra Kalinić

 

Indikativno je da se Sandra i Milan već neko vreme nisu pojavljivali zajedno na javnim događajima, dok je on na premijere i društvene događaje dolazio sam ili u društvu roditelja.

Prvi put nakon što je vest o razvodu odjeknula, Milan je viđen na utakmici Crvene zvezde i Baskonije u Beogradskoj areni, gde je bio nasmejan i opušten, bez naznaka da ga dotiču priče o razvodu i spekulacijama o preljubi koje su se pojavile u medijima.

Ovo razdvajanje je izazvalo mnogo pažnje javnosti, a kako će se dalje odvijati život Sandre i Milana Kalinića ostaje da se vidi.

Inače, nakon što je vest o razvodu izazvala veliku pažnju javnosti, voditelj i glumac Milan Kalinić viđen u javnosti u slobodnijem izdanju. Kamere emisije "Paparaco lov" zabeležile su trenutak kada je usamljeni Kalinić šetao gradom, pokušavajući da se sakrije iza kape i sunčanih naočara. Međutim, nije uspeo u potpunosti da se sakrije, jer je i sam bio učesnik saobraćajnog prekršaja sa svojim džipom.

BONUS VIDEO: