CECU I BRENU VEŽE JEDNA NERAZDVOJNA NIT: O ovome nikada nisu javno govorile, a sada ih je RASKRINKAO čovek koji je njihovu TAJNU ČUVAO DECENIJAMA (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 12.10.2024 | 15:30


Obe su imale neplanirane pehove za jedan veoma važan događaj.

Foto: ATA Images/republika tv
CECU I BRENU VEŽE JEDNA NERAZDVOJNA NIT: O ovome nikada nisu javno govorile, a sada ih je RASKRINKAO čovek koji je njihovu TAJNU ČUVAO DECENIJAMA (FOTO)

Folk zvezde Lepu Brenu i Svetlanu Cecu Ražnatović vezuje jedna nesvakidašnja nit, o kojoj javnost maltene ne zna ništa.

Naime, obe pevačice je venčao isti matičar koji je jednom prilikom progovorio o njihovim venčanjima, te otkrio sitne gafove koje su doživele na dan o kome svaka žena mašta.

Pozanti estradni par Lepa Brena i Boba Živojinović sklopio je brak 1991. godine, a to venčanje je i dan danas tema interesovanja javnosti.

Foto: Instagram.com

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović imali peh na venčanju

Međutim, malo ko zna da su im se tokom organizacije venčanja desili neplanirani pehovi.

Naime, prema rečima poznatog prestoničkog matičara Radivoja Mrđe, koji je određene detalje otkrio za javnost, venčanje je trebalo da se održi u velikoj konferencijskoj sali Sava centra, uz holivudski namešten prostor i simfonijski orkestar.

Međutim, zbog pucanja cevi, venčanje je moralo da bude premešteno u bioskopsku salu.

Iako su svi gosti već bili pristigli, mladenci su profesionalno reagovali na ovu neplaniranu situaciju, što je svakako ostavilo snažan utisak na sve prisutne.

Matičar Radivoj Mrđa takođe je otkrio da je venčanje Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana bilo jedno od najbolje organizovanih svadbi kojima je prisustvovao.

Foto: youtube.com/printscreen

O venčanju Svetlane Cece Ražnatović sa Arkanom se i danas prepričava

Pre samog venčanja, mladenci su se pojavili na zakazanom sastanku sa matičarem, gde su mu otkrili planirani raspored - prvo su planirali posetu Žitorađi, zatim povratak kući, odlazak u crkvu, pa tek onda venčanje u hotelu Interkontinental.

Mrđa je bio skeptičan u pogledu tačnosti rasporeda, ali mladoženja je bio uverljiv i obećao da će biti tačan u minut. I zaista, mladenci su se pojavili na vreme, što je matičara ostavilo zapanjenog.

Kada je došlo vreme venčanja, sala hotela Interkontinental je bila ukrašena neverovatnim cvećem i dekoracijom, ostavljajući sve bez daha svojim ukusom i stilom, slično kao i kod Brene.

Mrđa je istakao da su obe mlade bile prelepe tog dana, sjajeći svojom lepotom i elegancijom.

Obe svadbe su ostavile snažan utisak na matičara Mrđu, koji je otkrio neke zanimljive detalje iz njihovih venčanja, prenosi 24sedam.

Iako su prošle godine od kako su obe izgovorile svoje sudbonosno "da", interesovanje javnosti za ove događaje i dalje traje, a njihova venčanja ostaju tema brojnih priča i analiza tokom decenija.

BONUS VIDEO: