OVO JE SAŠU POPOVIĆA IZVUKLO IZ MRTVIH: Doktori mu ovo strogo ZABRANILI da jede, a evo šta mu može pomoći!


IZVOR: Republika/O. B. - 12.10.2024 | 16:30


Otkrivamo šta su doktori strogo zabranili Saši Popoviću.

Foto: ST/Vladimir Lukić
OVO JE SAŠU POPOVIĆA IZVUKLO IZ MRTVIH: Doktori mu ovo strogo ZABRANILI da jede, a evo šta mu može pomoći!
Portal Republika saznaje da tokom lečenja i oporavka poznatog muzičkog producenta Saše Popovića, doktori su mu prepisali posebnu ishranu koja ima za cilj da mu pomogne da se što brže oporavi. Prema informacijama do kojih je došao naš portal, Saša Popović sada konzumira obroke koji su bogati proteinima, vitaminima i orašastim plodovima. Takođe, ishrana koja mu je preporučena uključuje i obilnu količinu zeleniša poput brokolija i spanaća.

Prema rečima izvora, na jelovniku poznatog producenta ne sme da se nađu previše prerađeni proizvodi, prerađena hrana, grickalice, sokovi, šećeri, gazirana pića, začinjena i slana hrana. Ova informacija je izazvala pažnju javnosti, s obzirom da se Saša Popović ranije nije javno izjašnjavao o svojim prehrambenim navikama.

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća Saše Popovića na Bežanijskoj kosi

Zdravstveni stručnjaci ističu da ishrana koja obiluje zelenišem poput brokolija i spanaća može imati brojne pozitivne efekte na organizam. Ovi sastojci su bogati antioksidansima, vlaknima, vitaminima i mineralima, koji su ključni za održavanje zdravlja. Takođe, orašasti plodovi su poznati po svom bogatstvu zdravih masti i proteina, koji mogu doprineti oporavku organizma nakon izloženosti stresu ili bolesti.

Ova vest je izazvala brojne reakcije javnosti, posebno među pristalicama zdravog načina života. Takođe, ova vest je podstakla raspravu o uticaju ishrane na proces ozdravljenja i oporavka, te je pokrenula nove teme o zdravom načinu ishrane.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Saša Popović bolestan
Saša Popović je, prema informacijama koje je portal Republika dobio od izvora bliskih poznatom producentu, trenutno posvećen oporavku i lečenju, uz posebnu pažnju posvećenu svojoj ishrani. Očigledno je da je Popović svestan važnosti pravilne ishrane u procesu ozdravljenja, te je odlučio da javno podeli informaciju o svojim prehrambenim navikama kako bi podstakao druge da vode računa o svom zdravlju kroz pravilnu ishranu.
 
BONUS VIDEO: