BUKTI NOVI ESTRADNI RAT! Poznati pevač ISPROZIVAO kolegu javno! (FOTO)


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 13.10.2024 | 00:30


Sloba Vasić udario na frontmena Magla benda!

Foto: Shutterstock
BUKTI NOVI ESTRADNI RAT! Poznati pevač ISPROZIVAO kolegu javno! (FOTO)

Vladan Savić, frontmen Magla benda, nedavno je pevao na jednoj svadbi, a snimak njegovog nastupa brzo se proširio po društvenim mrežama. Mnogi su pevača pohvalili zbog plesa, dok su ga drugi izvrgli ruglu. U drugoj kategoriji našao se i Vladanov kolega, pevač Sloba Vasić.

 

 

Naime, na snimku koji je nazvan "Pevač magla benda pokazao talenat za igru", Sloba je dopisao sledeće:

- Predivan dar... Talenat... - napisao je Vasić i stavio emotikon koji plače od smeha.

Foto: Instagram.com

Komentar Slobe Vasića

VLADAN SE OŽENIO U STROGOJ TAJNOSTI

Poznati član benda "Magla", izgovorio je sudbonosno "da" svojoj partnerki u junu ove godine, a tom prilikom su organizovali gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu. Mladenci i svatovi stigli su u restoran gde su organizovali veselje, a mlada je bila veoma vesela, te je pri dolasku izašla na krov od auta i veselila se. Mladoženja je za ovu priliku odabrao odelo sa prugama, dok je sve vreme nosio naočare. Sa njima u automobilu bila je i pevačeva ćerka koju je dobio sa influenserkom Jovanom Jocić, od koje se razveo pre nešto više od godinu dana.

Foto: ATA Images

Vladan Savić

PROZIVKE SLOBE VASIĆA

Inače, ovo nije prvi put da Sloba javno komentariše svoje kolege. U julu ove godine osudio je potez Dragomira Despića Desingerice. Reper je tada nastupao u Crnoj Gori, a na jednom nastupu je devojci pljunuo u usta.

Tada se Vasić oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram, podelio sporni snimak 

- Alal vera. Muzika današnjice. Sramota me za ove dole što kuše plovode iz usta dotičnog - napisao je Sloba preko objave.

Foto: republika.rs

Sloba Vasić

BONUS VIDEO: