NOVA INFORMACIJA O STANJU ČELNIKA "GRANDA": Sašu kod kuće posećuje doktor, uključio mu infuzije! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!


IZVOR: Republika - 13.10.2024 | 07:00


Budite bolje informisani od drugih!

Foto: ST/Dragan Kadić
NOVA INFORMACIJA O STANJU ČELNIKA "GRANDA": Sašu kod kuće posećuje doktor, uključio mu infuzije! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Srpski telegraf u izdanju za nedelju, 13. oktobar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • U ZAGREBU UHAPŠEN KLJUČNI ČOVEK ZLOGLASNOG "KAVAČKOG KLANA": PADA CELA ZVICEROVA MREŽA!

Radoje Zvicer, zloglasni vođa "kavačkog klana", u panici je posle hapšenja svog kuma Milovana Zdravkovića (45), drugog čoveka bande, za koga se veruje da bi mogao da propeva i tako izbegne doživotnu robiju.

- Zdravković je visokopozicionirani "kavčanin", koji je najteža krivična dela, kao što su otmice, ubistva i trgovinu kokainom ugovarao direktno sa Zvicerom i još nekolicinom najistaknutijih članova klana. On zna bukvalno svaku tajnu i do detalja je upućen u organizaciju kompletne kriminalne mreže - otkriva izvor Srpskog telegrafa iz bezbednosnih struktura.

  • SUSRET DVOJICE DRŽAVNIKA IZAZVAO OGROMNO INTERESOVANJE! GLAVNA TEMA: VUČIĆ I ERDOGAN U CENTRU PAŽNJE

Susret dvojice predsednika Aleksandra Vučića (Srbija) i Redžepa Tajipa Erdogana (Turska) juče je bio apsolutna tema dana ne samo u Turskoj i Srbiji već i u regionalnim i evropskim medijima.

Podrobno su se, naime, u medijskim, ali i diplomatskim krugovima, analizirale poruke koje su uputila dvojica državnika.

  • NOVA INFORMACIJA O STANJU ČELNIKA "GRANDA": SAŠU KOD KUĆE POSEĆUJE DOKTOR, UKLJUČIO MU INFUZIJE

Ekipa Srpskog telegrafa i portala Republika uhvatila je pre nekoliko dana Sašu Popovića ispred kuće na Bežanijskoj kosi, gde se oporavlja. Inače poznat po svom energičnom nastupu i harizmi, na ekskluzivnim fotografijama nije imao prepoznatljiv osmeh. Kosu je sakrio ispod kačketa, a primetno je i da mu je garderoba znatno šira, što ukazuje da je izgubio u težini. U međuvremenu, u dom Saše Popovića nedavno je svratio doktor, koji poznaje čelnika "Granda" dugi niz godina. Kako smo sada saznali, on je Saši uključio vitaminske infuzije, koje dodatno pomažu i daju mu energiju posle jačih terapija koje je primao u inostranstvu, a redovni pregledi su svakako dobrodošli.

DANAS SPECIJALNI DODATAK SRPSKOG TELEGRAFA O AMERIČKIM IZBORIMA!

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 13. oktobar

BONUS VIDEO: