SKANDALOZNI KOMENTAR SEJA KALAČA NA VEST O PRETUČENOJ PEVAČICI! Zgrozio javnost izjavom, ovo nema nigde!


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.10.2024 | 13:05


Portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK Samir Valentić rekao je da je Adis Cigura uhapšen.

Foto: youtube.com/OTV Valentino, Printscreen/Instagram/adisaldinacigura
SKANDALOZNI KOMENTAR SEJA KALAČA NA VEST O PRETUČENOJ PEVAČICI! Zgrozio javnost izjavom, ovo nema nigde!

Vest da je pretučena bosanska pevačica Aldina Bajić izazvala je šok i osudu u javnosti, a oglasili su se još neki pevači koji su osudili najstrašnije maltretiranje. 

 Prema izveštajima, napad je izvršio njen suprug, muzičar Adis Cigura, a cela situacija otkriva ozbiljne probleme koji su prisutni u njihovom braku, o kojima se već neko vreme šuška. Ova tragedija ne samo da ukazuje na pojedinačnu borbu žrtve, već i na širu sliku nasilja nad ženama koje se često previđa ili minimizira.

Foto: Printskrin/fejsbuk

Sejo Kalač sramni komentar da događaj

 

Brojne kolege iz muzičkog svijeta pružile su joj podršku, osudivši nasilje. Ipak, komentari poput onog Seje Kalača, koji je na monstruozan način podstakao nasilje, dodatno su uzburkali javnost.

Foto: youtube.com/printscreen

Sejo Kalač

 

- Ako, i treba da je izudara. Žensko trena tući dok se ne smiri - glasio je jezivi komentar pevača. 

Ovakvi komentari nisu samo neprihvatljivi; oni predstavljaju opasan narativ koji može dodatno traumatizirati žrtve i normalizirati nasilje u društvu. Trebali bismo se zapitati kakvu poruku šaljemo kada ovakvi stavovi prođu bez osude.

Foto: Printscreen/Instagram/adisaldinacigura

Aldina Bajić i Adis Cigura

 

Ove situacije moraju biti povod za širu diskusiju o nasilju u porodici i potrebi za edukacijom, kako bismo osigurali da se ovakvi incidenti ne ponavljaju. Žrtve moraju znati da nisu same i da imaju pravo na podršku i zaštitu.

Inače, portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK Samir Valentić rekao je da je Adis Cigura uhapšen.

BONUS VIDEO: