POZNATA PEVAČICA SE SAPLELA O VENTILATOR I PRELETELA PREKO BINE: Urnebesni snimak njenog PADA zapalio mreže (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 13.10.2024 | 14:30


Ivana Jordan izgubila ravnotežu dok je pevala.

Foto: ST/Tamara Pavišić
POZNATA PEVAČICA SE SAPLELA O VENTILATOR I PRELETELA PREKO BINE: Urnebesni snimak njenog PADA zapalio mreže (VIDEO)

Pevačica Ivana Jordan doživela je nezgodu tokom jednog od svojih nastupa, kada se saplela o ventilator na bini, gotovo izgubivši ravnotežu. Srećom, uspela je da ostane na nogama, a snimak ovog nemilog događaja podelila je na svom Instagram profilu.

Ivana je komentarisala ovaj peh sa dozom humora:

- Mačka i kad pada, ipak se dočeka na noge. Peh na, inače, predivnom koncertu u Nišu, na letnjoj pozornici Niške tvrđave.

Ovaj incident izazvao je šaljive komentare među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Jordan (@ivanajordan_)

 

Nakon što je podelila snimak svoje nezgode na bini, fanovi su iskazali svoju podršku i simpatije prema pevačici. Mnogi su istakli da im je drago što se Ivana nije povredila i da su iznenađeni njenom snagom i smirenošću u datoj situaciji.

Ivana Jordan je poznata po svojoj energičnoj i emotivnoj izvedbi na sceni, te je ova nezgoda samo dodatni dokaz njene posvećenosti publici i izvođenju vrhunske muzike.

Podsetimo, pevačica je ranije otvoreno govorila i o estetskim korekcijama, ističući da za sada nije zainteresovana za ozbiljne intervencije već je odlučila da se podvrgne tretmanima botoksa kako bi "osvežila" svoj izgled.

- Imam više od 40 godina pa sam se odlučila za malo botoksa. To mi je baš super, malo osveži. Ja volim da to prirodno izgleda - izjavila je jednom prilikom pevačica.

Ivana Jordan je poznata po svojoj autentičnosti i otvorenosti, te nije iznenađenje što je odlučila da podeli svoje iskustvo sa estetskim tretmanima sa javnošću.

BONUS VIDEO: