MARKO BULAT MOGAO DA OSTANE U KOLICIMA! Pevač se tada okliznuo i povredio, a ovo su mogle da budu okolnosti od kojih se ledi krv u žilama!


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.10.2024 | 21:30


Ne bavim se telesnim, to je najmanje važno, ali radim lagani trening, po neki sklek, počeo je on.

Foto: Republika.rs
MARKO BULAT MOGAO DA OSTANE U KOLICIMA! Pevač se tada okliznuo i povredio, a ovo su mogle da budu okolnosti od kojih se ledi krv u žilama!

Poznati pevač Marko Bulat ne opterećuje se izgledom i prihvata starenje kao prirodan deo života. On ističe da fizički izgled nije njegova glavna briga, ali da ipak vodi računa o svom zdravlju kroz lagani trening, poput povremenih sklekova. Bulat ističe da ne koristi botoks, hijalurone niti bilo kakve tretmane za održavanje mladolikog izgleda, što je retkost u današnje vreme, posebno među muškarcima.

Foto: RTV PINK/printscreen

Marko Bulat

Pevač se prisetio jednog dramatičnog događaja iz svog detinjstva kada je imao susret sa smrću. Kao desetogodišnjak, Bulat je skočio sa ograde u gomilu snega, ali je prilikom pada zadobio ozbiljnu povredu vrata koja ga je sprečila da diše nekoliko sekundi. Ovaj događaj duboko je uticao na njega, a Bulat ističe da je tada shvatio vrednost života i značaj zdravlja.

Foto: printscreen rtv pink

Marko Bulat

- Bila je gomila snega, a ja sam hteo sa ograde od metar i po da skočim u tu gomilu na glavu. Nije mi bilo svejedno ali su me nagovarali da skočim i da sam kukavica ako to ne uradim. Skočio sam, nabio sam vrat i izgubio moć disanja. Par sekundi nisam mogao da udahnem ni da izdahnem, izleteo mi je pršljen. Tada sam mislio da ću da umrem. Da sam polomio pršljen sad bih bio u kolicima. 

BONUS VIDEO: