OTKRIVAMO: Evo da li se partner Snežane Đurišić POJAVIO na njenom koncertu! (GALERIJA)


IZVOR: G. D. / M. P. - 13.10.2024 | 20:50


Svi su se pitali da li će doći!

Foto: ST/Dragan Kadić
OTKRIVAMO: Evo da li se partner Snežane Đurišić POJAVIO na njenom koncertu! (GALERIJA)

Pevačica Snežana Đurišić večeras u mts Dvorani održava prvi od dva koncerta koja je zakazala. Snežana ove godine obeležava 55 godina bogate muzičke karijere velikim solističkim koncertima. Među prvima je na koncert stigla njena porodica. Pevačicina majka Dara odabrala je roze elegantni komplet za ovu priliku, a ćerka Maja zelenu košulju. Javnost je prvi put mogla da vidi i Snežaninu unuku, čija je lepota sve oduševila. Maja je došla iz Amerike, zajedno sa svojom decom. Na koncertu se pojavio i Snežanin unuk.

Svi su se pitali gde je njen partner, ginekolog Vanja Milošević, a mi smo uspeli da ga uslikamo u dvorani. Društvo mu je pravila ministarka za brigu o porodici Milica Đurđević Stamenkovski POGLEDAJ GALERIJU

Podsećanja radi, među prvima je na koncert stigla njena porodica. Pevačicina majka Dara odabrala je roze elegantni komplet za ovu priliku, a ćerka Maja zelenu košulju. Javnost je prvi put mogla da vidi i Snežaninu unuku, čija je lepota sve oduševila. Maja je došla iz Amerike, zajedno sa svojom decom. Na koncertu se pojavio i Snežanin unuk.

Foto: ST/Dragan Kadić

Porodica Snežane Đurišić

Na koncert su stigle i Snežanine kolege, pevač Dragan Kojić Keba, pevačica Zorica Brunclik sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, harmonikaš Miša Mijatović, kompozitor Aleksandar Milić Mili, pevač Miroslav Ilić, roker Đorđe David, kao i političar Vladimir Đukanović. Došla je i pevačica Viki Miljković sa svojim suprugom, ali i Lepa Lukić, na čijem koncertu je u ovom prostoru Snežana gostovala.

BONUS VIDEO: